in

Severina o snimku iz 2004. godine: Nikad nisam tražila da moja intima izađe vani


Severina Kojić ne daje često intervjue, ali je u novom broju magazina „Nedeljnik“ govorila o temama o kojima ranije nije.

Ona je između ostalog otvoreno govorila i o čuvenom seks snimku koji je objavljen davne 2004. godine.

„Nikad nisam tražila da moja intima izađe vani. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga, i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživjela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kad mi nemaju što reći, onda mi spominju taj nesretni snimak s broda“, priča Severina, koja dalje navodi na koji način su joj prijatelji, ali i majka svojevremeno davali podršku:

„Ali moja Lepa Smoje me je tad nazvala i rekla: ‘Mala, koji su to punjetari (splitski izraz za nedorasle mladiće)? Kad je ona stvar imala veze sa moralom? Ko je to izmislija?’ Peki me je tad nazvao da me nasmije i rekao: ‘Pa ne možeš snimat sve u jednom kadru. Trebala si raskadrirat…’ Arsen Dedić je pak krenuo telefonski razgovor na način: ‘Kolegice, čujem da vam treba filmska glazba?’ Mater je bila najpreciznija, rekla je: ‘Ajde, ćerce, jednom ćemo se tome smijat.’ I smijemo se danas.“

Ipak, ovaj događaj joj nije oduvek bio smešan.

„Ali tad nisam šest mjeseci izašla iz kuće. Prvo je bilo žaljenje, a onda osuda da sam to sama dala zbog popularnosti. Čitala sam da su i Mileni to spočitavali. Ali, kruha i igara… Pod rubriku Zabava i Show“, zaključila je pevačica u intervjuu za „Nedeljnik“.