Sharon Stone zna kako da izgledate savršeno

Sharon Stone kaže da je sreća recept za lepotu
Sharon Stone kaže da je sreća recept za lepotu

Jedna od najseksipilnijih glumica na svetu, 55-godišnja Sharon Stone veoma je zadovoljna načinom na koji stari. Na premijeri novog filma Lovelace izjavila je da voli svoje godine.

Sharon Stone je srećna žena. Američka glumica rekla je da ne postoji tajni recept za njen savršen izgled. ”Moja tajna je da nema tajne. Samo radim sve ono što bi trebalo da radim. Jedem pravilno, spavam, vežbam i srećna sam. Imam divnu porodicu i dobre prijatelje. Biram dobre stvari. Biram srećne , dobre stvari. Ne biram loše, nezdrave i tužne stvari”– kaže Sharon.

Glumica misli da kada vam se dese loše stvari iz toga prosto morate da izvučete najbolje. ”Pošto nisam bila zdrava i bila sam veoma nesrećna, to me je sprečilo da radim glupe i nezdrave stvari, koje su me dotle dovele”.

Lepa Sharon svesna je da stari, ali nema problem sa tim. Ne brinu je bore, jer kaže da nikada nije bila srećnija, a to je ono što je bitno. ”Mislim da starim, ali uživam u tom procesu. Uživam u mojim godinama, uživam u životu i mojoj porodici. Ja sam jedna srećna osoba”.

D. J. / Tracara.com
Foto: loreal-paris.fr

Povezane vesti

Back to Top