Prati nas

Sigurno niste znali da je ove hitove napisala Emina Jahović

Muzika

Sigurno niste znali da je ove hitove napisala Emina Jahović

Emina je napisala mnoge hitove za svoje kolege (foto: Instagram.com/yaemina)

Emina je napisala mnoge hitove za svoje kolege (foto: Instagram.com/yaemina)

Pop pevačica Emina Jahović iza sebe ima sjajnu internacionalnu karijeru izvođača i brojne hitove u 15 godina dugoj karijeri.

Međutim, mnogi ne znaju da je supruga Mustafe Sandala, osim svojih, pisala i mnoge numere za svoje kolege, koje su postale veoma slušane. U nekima je kompletan autor, a negde potpisuje samo tekst. Portal Mnsblog.weebly.com izdvojio je pet pesama za koje sigurno niste znali da je napisala Emina.

Adnan i Kaya – Srce plače

Babaja iz Živinica je pobedio na prvom i jedinom izdanju takmičenja Operacija trijumf i objavio ovaj singl sa Kayom Ostojić 2009. godine. Pesma je bila veliki hit, a test za nju i aranžman je uradila uparvo Emina Jahović.

Jelena Tomašević – Vertigo

Ovo je jedna novija numera koju je Emina napisala za svoju dobru prijateljicu Jelenu, a na nedavnom koncertu Tomaševićeve u Sava Centru zajedno su pred publikom izvele ovaj brzi, letnji hit.

Sergej Ćetković – Moj svijet

Sergej se ovom numerom takmičio kao izvođač na Evroviziji 2014. godine, a u delegaciji Crne Gore bila je i Emina. Ona je Ćerkoviću pomogla oko teksta, te je potpisana kao ko-autor.

Željko Joksimović – Znam

Željko i Emina zajedno su bilu u žiriju X Factora i pevačica je kolegi napisala tekst za numeru Znam, sa njegovog poslednjeg albuma.

Dragana Mirković – Zapaliću srce

Kantautorka iz Pazara našla se i kao autor na albumu Dragane Mirković pre nekoliko godina. Tada je za nju napisala pesmu Zapaliću srce.

http://mnsblog.weebly.com/


4 komentara

4 Comments

 1. BOOM!

  18. 11. 2016. at 13:15

  Talent always wins!

 2. jo

  18. 11. 2016. at 20:33

  talentovana zena……

 3. Mayya

  19. 11. 2016. at 15:16

  Emina je talentovana zena. Pise veoma lepe i kvalitetne, romanticne i nezne tekstove. Ne znam ko moze da joj parira u ovome.

 4. aldin

  29. 10. 2017. at 11:38

  Iako nema neki glas, cenim je zbog toga jer sama radi pesme. Ipak to rade samo veliki umetnici. svi ostali se mogu nazvati samo pevacima i pevaljkama.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Muzika

To Top