Prati nas

Muzika

Sigurno niste znali da je ove hitove napisala Emina Jahović

Emina je napisala mnoge hitove za svoje kolege (foto: Instagram.com/yaemina)

Emina je napisala mnoge hitove za svoje kolege (foto: Instagram.com/yaemina)

Pop pevačica Emina Jahović iza sebe ima sjajnu internacionalnu karijeru izvođača i brojne hitove u 15 godina dugoj karijeri.

Međutim, mnogi ne znaju da je supruga Mustafe Sandala, osim svojih, pisala i mnoge numere za svoje kolege, koje su postale veoma slušane. U nekima je kompletan autor, a negde potpisuje samo tekst. Portal Mnsblog.weebly.com izdvojio je pet pesama za koje sigurno niste znali da je napisala Emina.

Adnan i Kaya – Srce plače

Babaja iz Živinica je pobedio na prvom i jedinom izdanju takmičenja Operacija trijumf i objavio ovaj singl sa Kayom Ostojić 2009. godine. Pesma je bila veliki hit, a test za nju i aranžman je uradila uparvo Emina Jahović.

Jelena Tomašević – Vertigo

Ovo je jedna novija numera koju je Emina napisala za svoju dobru prijateljicu Jelenu, a na nedavnom koncertu Tomaševićeve u Sava Centru zajedno su pred publikom izvele ovaj brzi, letnji hit.

Sergej Ćetković – Moj svijet

Sergej se ovom numerom takmičio kao izvođač na Evroviziji 2014. godine, a u delegaciji Crne Gore bila je i Emina. Ona je Ćerkoviću pomogla oko teksta, te je potpisana kao ko-autor.

Željko Joksimović – Znam

Željko i Emina zajedno su bilu u žiriju X Factora i pevačica je kolegi napisala tekst za numeru Znam, sa njegovog poslednjeg albuma.

Dragana Mirković – Zapaliću srce

Kantautorka iz Pazara našla se i kao autor na albumu Dragane Mirković pre nekoliko godina. Tada je za nju napisala pesmu Zapaliću srce.

http://mnsblog.weebly.com/

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. BOOM!

  18. 11. 2016. at 13:15

  Talent always wins!

 2. jo

  18. 11. 2016. at 20:33

  talentovana zena……

 3. Mayya

  19. 11. 2016. at 15:16

  Emina je talentovana zena. Pise veoma lepe i kvalitetne, romanticne i nezne tekstove. Ne znam ko moze da joj parira u ovome.

 4. aldin

  29. 10. 2017. at 11:38

  Iako nema neki glas, cenim je zbog toga jer sama radi pesme. Ipak to rade samo veliki umetnici. svi ostali se mogu nazvati samo pevacima i pevaljkama.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Muzika

To Top