Skoro niko nije reagovao na ‘onaj’ spot Kanye Westa

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Niko se, sem Chrisa, nije oglasio po objavljivanju spota (foto: Screenshot)

Prošla su puna dva dana od kada je objavljen dugoočekivani spot za pesmu Famous, a umesto bučnih reakcija i negodovanja zvezda koje su se našle u spotu, Kanye Westa je dočekala apsolutna tišina.

Spot je premijerno prikazan u petak, a u njemu se goli pojavljuju predsednički kandidat Donald Trump, urednica Vogue-a, Anna Wintour, bivši američki predsednik Geoge W. Bush, Rihanna i njen bivši dečko Chris Brown, Kim Kradashian i njen bivši Ray J, kao i bivša Kyneova devojka Amber Rose, ali i Caitlyn Jenner, Bill Cosby i Taylor Swift.

Iako su neke od ovih zvezda poznate po tome što nemaju dlake na jeziku i uvek kažu ono što misle, među njima svakako Amber i Trump prednjače u tome, niko se od njih nije oglasio i javno rekao mišljenje o tome što ih je reper obnažio i fotomontažom ubacio u spot. Iako se video dugo očekivao , naročito zbog ponovo razbuktale svađe između Westa i Swiftove i kontroverznih stihova: „Mislim da bi ja i Taylor mogli da vodimo ljubav/ Zašto? Pa ja sam proslavio tu ku**u“, nije bilo skoro nikakvih reakcija ni poznatih ni publike.

Kanyeov kolega Chris Brown, koji se našao u videu, je samo kratko na Instagramu prokomentarisao : „Zašto imam takvu zadnjicu koja izgleda kao voštana?“ i uz smajliće dodao: „Ovaj cr** Kanye je lud, talentovan ali lud.“

I sam West se po objavljivanju spota oglasio na Twitteru, žaleći što nema nikakvih rekacija na ovaj projekat, rečima: „Može li neko već da me tuži“ i hašteg ‘čekam’. Kasije je ovaj tvit obrisao.

Da li to Kanye postaje nebitan i da li su se ljudima smučile više negove prozivke i komentari na društvenim mrežama, prosudite sami.

POSLEDNJE VESTI