Slađa Delibašić se razvodi posle 10 meseci braka!

Ni jedna puna godina zajedničkog života! (foto: Kurir)
Ni jedna puna godina zajedničkog života! (foto: Kurir)

Da pevačica Slađa Delibašić nema sreće sa muškarcima govori i činjenica da ju je posle 10 meseci braka ostavio i drugi muž, 15 godina mlađi Milan Pejović.

“Brak između Slađe i Milana već neko vreme je u krizi, a poslednja dva meseca oni više i ne žive zajedno. On je odlučio da je ostavi kada je video da je denserka preokupirana obavezama oko svoje dece i unuke, koje ni za šta na svetu ne želi da zapostavi. Iako je par planirao potomstvo, Slađa je zbog sve češćih nesuglasica u poslednje vreme za to izgubila volju. Onda je Milan odlučio da nastavi sa svojim životom, a pevačica je to prihvatila”, izjavio je za Kurir izvor blizak Slađinom suprugu.

Ove informacije su potvrdili i ljudi u jednom restoranu gde su nekada često svraćali pevačica i Milan i gde su poslednji put viđeni zajedno odavno kada su imali žučnu svađu, što je rasplakalo Slađu koja je morala da napusti restoran u suzama.

Već dva meseca ne žive zajedno! (foto: Blic)

“Dolazi su ovde u kafić, ali poslednji put su bili toliko glasni da je Slađa u jednom trenutku ustala i u suzama istrčala. On je odmah krenuo za njom i tada smo shvatili da nešto ne funkcioniše”, rekla je jedna od radnica u restoranu.

Još uvek niko nije dobio zvaničnu informaciju kakvo je stanje u njihovoj vezi, a pevačica nije htela ni da potvrdi, a ni da demantuje ove informacije.

“Molim vas pustite me na miru, to je samo moja stvar. Ne mogu da polažem račune drugima. To da li mi je uspeo brak ili ne samo je moja stvar. Poslednjih dana sam preokupirana obavezama zbog nove pesme, nastupa i treninga, kao i obavezama u kući”, rekla je Slađa za Kurir.

Povezane vesti