Sledeći Justin Bieber: Preslušajte prvi singl Cruza Beckhama

Cruz je objavio svoj prvi singl, ali je odmah naišao na oštre kritike (foto: Instagram/cruzbeckham)

Pre nekoliko meseci Victoria Beckham podelila je video svog najmlađeg sina Cruza Beckhama na kome 11-godišnjak peva numeru Hope, pevačice Faith Evans. Nakon što su fanovi čuli pevanje dečaka, odmah su krenula poređanja Cruza sa Justinom Bieberom.

Osam meseci kasnije, čini se da je sin kreatorke i bivšeg fudbalera spreman da postane novi Bieber. Ne samo da je dečak potpisao ugovor sa Scooterom Braunom, čovekom koji je i otkrio Justina, već je već i izdao prvi singl. Pesma pod nazivom If Every Day Was Christmas sa zaraznom prazničnom melodijom veoma podseća na pesme kakve je JT pevao na početku karijere.

Sav prihod koji će biti prikupljen od ove pesme otići će u dobrotvorne svrhe i to u fondaciju Global’s Make Some Noise. I dečakov otac David Beckham podelio je na svom Instagramu koliko je ponosan na svog sina, napisavši: “Ne tako obično jutro pre škole. Ponosan sam na svog mališana koji svojim novim božićnim singlom pomaže deci širom Ujedinjenog Kraljevstva”.

Iako Cruzov proboj u muzičku industriju ima humanitranu stranu, nisu svi oduševljeni dečakovim pevanjem. Naime, kontroverzni voditelj Piers Morgan je u televizijskom programu, na svom Twitteru i kolumni izneo niz zamerki na to što je sin Victorije i Davida propevao, i okrivio upravo dečakove roditeje za to. “Nije on kriv. On ima samo 11 godina. Ali kako je samo uspeo da ovo objavi? Ovo je odvratno”, rekao je Morgan u programu Good morning Britain i dodao da bi Cruz trebalo da bude u školi. Na Twitteru je zatim, na komentar da je Backhamov singl izdat u humanitarne svrhe, voditelj napisao: “On je 11-godišnjak kog cinično guraju njegovi poznati roditelji”.

Povezane vesti

Back to Top