in

Sofia Vergara fotografijom pokazala da nije išla pod nož

Sofia Vergara jedna je od najprivlačnijih i najlepših glumica današnjice, a da njoj nema estetskih zahvata dokazala je fotografijom iz mladosti koju je objavila na svom Instagram profilu.

Američka glumica kolumbijskog porekla, koja je ove godine napunila 45 godina, objavila je fotografiju snimljenu 1992. i još jednom dokazala da su u njenom slučaju godine samo broj na papiru. Fotka je nastala u rodnoj Kolumbiji, kada je imala samo 20 godina i bavila se modelingom.

View this post on Instagram

#tbt Bogota 1992😂

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Zanimljivo je da je Vergara htela da bude stomatolog, te je to i studirala, kada ju je modni skaut otkrio na plaži. Sa samo 17 godina snimila je reklamu za Pepsi.

„Imam 45 godina. Iako bih to možda želela, u ovim godinama ne možeš da budeš uvek savršen. Pomirila sam se s tim i ne uznemirava me jer je to realnost. Menjamo se i vidim da se to događa i meni. Želim da se zna koliko imam godina, ali želim i dalje da izgledam dobro sjajno. Mnogi mi kažu da izgledam kao da mi je 20, ali to nije istina. Koža mi se promenila, sve se promenilo“, izjavila je glumica nedavno.