Sportistkinja i sportista potvrdili vezu fotografijom na Instagramom

Srpska teniserka Olga Danilović, kojoj je 18 godina i 9 godina stariji košarkaš Bogdan Bogdanović više ne kriju da su zajedno.

Bek Sakramenta i kćerka Predraga Danilovića, zajedno su prisustvovali jednom svadbenom veselju, sa kog je objavljena njihova zajednička fotografija.

“Olga i Bogdan su došli zajedno i nisu se razdvajali na svadbi. Izgledali su veoma zaljubljeno. Vidi se da su srećni i da uživaju u ljubavi”, kaže izvor blizak srpskom košarkašu za Informer i dodaje da su istom slavlju prisustvovali i Vlade Divac i Peđa Stojaković.

Danilovićeva i Bogdanović su se upoznali 2010. godine, kada je on došao u Partizan. Mediji su u februaru ove godine prvi put objavili da su u vezi, ali od tada nijedno od njih dvoje nije potvrdilo ni demantovalo ove navode.

Olga je, ipak, u septembru, tokom Svetskog prvenstva u Kini okačila sliku s meča Srbija-Angola, na kojoj se vidi kako Bogdanović pogađa šut za tri poena.

“Olga i Bogdan se dugo poznaju, ali među njima dugo godina nije bilo ničega. Ljubav se rodila početkom godine, kada su se sreli na nekom skupu. Nakon toga su počeli da se dopisuju i od tada su u vezi”, rekao je isti izvor i dodao da su Olgini roditelji, Predrag Danilović i novinarka RTS-a Svetlana Danilović, srećni zbog kćerkinog izbora.

https://www.instagram.com/p/B3kswaXneWm/

“Olgina porodica je veoma srećna zbog njene veze s Bogdanom. Saša odično poznaje Bogdana i drago mu je što je Olga odabrala njega”.

Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Šok u Beogradu: Pokušali da otmu 20-godišnjeg fudbalera!

Next Article

"Nisam trudna, samo sam jela palačinke!" Pevačica demantovala glasine da je u drugom stanju

Related Posts