Prati nas

Extra

Šta joj bi? Demi Lovato prozvala Taylor Swift jer je donirala 250.000 dolara Keshi!

Demi Lovato rs

Demi nije oduševljena Taylorinim gestom (foto: Instagram)

Iako za sebe kaže da je feministkinja, Demi Lovato ovaj put napada koleginicu Taylor Swift, zaboravljajući na žensku solidarnost, i kritikuje pevačicin velikodušni gest.

Naime, Taylor je poklonila Keshi 250.000 dolara kako bi platila sudske troškove. Demi smatra da to neće puno pomoći Keshi, a nedugo pošto se na internetu pojavila vest o Taylorinoj donaciji, i Lovato se oglasila putem Twittera.

Demi tvit rs

Prozivka! (foto: Twitter)

“Odnesi nešto na Kapitol hil ili zapravo progovori o nečemu, pa ću biti impresionirana.”

Da podsetimo, obe pevačice su pružile Keshi podršku. Posle ovog tvita, Lovato nije postala najomiljenija osoba na internetu. Odgovori na njen račun su odmah usledili.

Tvit 2 rs

Neki od komentara upućenih Demi Lovato (foto: Twitter)

Tvit 3 rs

Oštro (foto: Twitter)

Demi je uzvratila: “Kako je j***te ovo o meni? Ja makar pričam o tome. Nemaju svi 250 hiljada da daju ljudima. Volela bih da imam, ali nisam se rodila bogata, a definitivno nisam zaradila kao ona (Taylor Swift). Ja makar pričam o sr****ma koja se dešavaju, i ne pokušavam da budem politički korektna 24/7.” 

Ali pevačica se tu ne zaustavlja: “Nema rivaliteta među nama, samo je mene briga više nego druge ljude, i radije bih da započnemo razgovor o ženama koje su silovane i koje su to iznele u javnost, nego da bacam pare na jednu osobu.”

Lovato tvrdi da nije htela da ocrni Swiftovu. Pored ovih tvitova, pevačica je još podelila sa fanovima kako joj je muka da su žene potlačene i da je spremna na to da se žene počnu shvatati ozbiljno kao i muškarci.

loading...
7 komentara

7 Comments

 1. Directioner

  23. 02. 2016. at 14:05

  Koji bre problem ima ova Demi?Sad osuđuje Taylor jer je poklonila Keshi 250 000 dolara iz najbolje namere,to je njena dobra volja.Ne znam šta se koji k. ona meša u to.Ceo vek pravi žrtvu od sebe,bukvalno prebacuje drugim ljudima za ono što je prošla (bulimija,anoreksija,itd).Što se tiče toga divim joj se ali ne mora baš uvek da naglašava da je ona heroj.Znam da ćete da me hejtujejte ali iznosim stavove

 2. milica

  23. 02. 2016. at 15:02

  Ma jok demi nemaš ti 250 000 kako da ne.
  A inače je ova pola života provela serinjajući o tome kako je rezala vene i bila anoreksicna, a onda su svi shvatili da preuvelicava,da ne kazem laze.
  Znači po njoj je bolje pričati nego nešto preduzeti??

 3. Kkk

  23. 02. 2016. at 16:06

  Demi zar se nisi hvalila na sva usta kako ti je taylor swift slala cvijece sa porukama svaki dan dok si bila na rehabilitaciji?
  Ljubomora je čudo :/

 4. Bieber

  23. 02. 2016. at 16:10

  Sta god ova taylor uradi bilo dobro ili loše, njene koleginice odmah skoče na nju :D

 5. aaa

  23. 02. 2016. at 20:08

  Pa nije ti Taylor kriva što nisi bogata ili šta već. Taylor očito jest i dala je novac kolegici da plati troškove postupka, šta tu ima loše? Nije dala novac ni silovatelju ni nasilniku ni ikome sličnom!

 6. AR

  23. 02. 2016. at 21:22

  Problem je u tome sto je Tajlor donirala pare nakon sto je Demi napisala tvit u kojem proziva koleginice koje sebe predstavljajfeministkinjama, a nisu se oglasile u vezi Kesinog slucaja, tako da pre nego sto napisete protiv Demi raspitajte se bolje, jer ce Tejlor uvek biti Regina George u jagnjecoj kozi. :D

 7. Neon blue

  23. 02. 2016. at 21:34

  Taylor je u tišini pomogla koleginici tako što je platila sudske troškove i mislim da je to realno najveca konkretna pomoc koju je kesha dobila, a demi je jednostavno radila samo ono sto i hiljade drugih ljudi,pisala o tome po internetu što nije nikakva pomoć samo moralna podrška.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top