in ,

Šta joj bi? Demi Lovato prozvala Taylor Swift jer je donirala 250.000 dolara Keshi!


Demi Lovato rs
Demi nije oduševljena Taylorinim gestom (foto: Instagram)

Iako za sebe kaže da je feministkinja, Demi Lovato ovaj put napada koleginicu Taylor Swift, zaboravljajući na žensku solidarnost, i kritikuje pevačicin velikodušni gest.

Naime, Taylor je poklonila Keshi 250.000 dolara kako bi platila sudske troškove. Demi smatra da to neće puno pomoći Keshi, a nedugo pošto se na internetu pojavila vest o Taylorinoj donaciji, i Lovato se oglasila putem Twittera.

Demi tvit rs
Prozivka! (foto: Twitter)

„Odnesi nešto na Kapitol hil ili zapravo progovori o nečemu, pa ću biti impresionirana.“

Da podsetimo, obe pevačice su pružile Keshi podršku. Posle ovog tvita, Lovato nije postala najomiljenija osoba na internetu. Odgovori na njen račun su odmah usledili.

Tvit 2 rs
Neki od komentara upućenih Demi Lovato (foto: Twitter)
Tvit 3 rs
Oštro (foto: Twitter)

Demi je uzvratila: „Kako je j***te ovo o meni? Ja makar pričam o tome. Nemaju svi 250 hiljada da daju ljudima. Volela bih da imam, ali nisam se rodila bogata, a definitivno nisam zaradila kao ona (Taylor Swift). Ja makar pričam o sr****ma koja se dešavaju, i ne pokušavam da budem politički korektna 24/7.“ 

Ali pevačica se tu ne zaustavlja: „Nema rivaliteta među nama, samo je mene briga više nego druge ljude, i radije bih da započnemo razgovor o ženama koje su silovane i koje su to iznele u javnost, nego da bacam pare na jednu osobu.“

Lovato tvrdi da nije htela da ocrni Swiftovu. Pored ovih tvitova, pevačica je još podelila sa fanovima kako joj je muka da su žene potlačene i da je spremna na to da se žene počnu shvatati ozbiljno kao i muškarci.

loading...