Šta mu bi? Pevač osuo niz uvreda na celu muzičku scenu

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Liam je žestoko izvređao kolege tokom dodele nagrada (foto: Wenn)

Liam Gallagher je tokom dodele BRIT nagrada u sredu u Londonu veoma oštro izvređao britansku muzičku scenu.

Bivši član benda Oasis je poznat po tome što nema dlake na jeziku, što je još jednom dokazao besnim ispadima na Twitteru, izvređavši mnoge muzičke zvezde na ceremoniji dodele nagrada. Iako nije navodio imena i direktno se obraćao pojedinim pevačima, Liam tvdi da su „scenom zavladale velike pi***e“ i jednog od izvođača je uporedio sa kraljem Henrijem VIII, iako nije bilo jasno na koga se to tačno odnosi.

U seriji tvitova tokom prenosa, on je napisao: „Gde ja je***o počinjem…“,“Henri Osmi će pojesti vaše srce…HA HA…“, kao i „Muziku u Velikoj Britaniji su preuzele velike pi**e …KRAJ…“, i „Hvala Bogu da sam otišao kada sam otišao“. Pratioci na Twitteru su ostavljali komentare da prestane sa vređanjem i da umesto toga uđe u studio i napravi muziku koja će, po njemu, biti bolja od ove trenutno, koja mu se ne dopada.

Roker izgleda ima dosta slobodnog vremena jer je čest kritičar društvenih pojava u Velikoj Britaniji, kao i njegov brat Noel, koji nedavo nije štedeo kolegenicu Adele neumesnim komentarima, izjavivši da je „njena muzika za je***e bakice“.

One Response

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI