Šta Zayn Malik najviše zamera Gigi Hadid u njihovoj vezi?

Lepotica na naslovnici martovskog broja ‘Vogue’-a (foto: Instagram/gigihadid)

Gigi Hadid nije učestvovala na nedavno završenoj Nedelji mode u Parizu sa sestrom Bellom Hadid i najboljom drugaricom Kendall Jenner, ali modelingu se vratila u novom broju magazina Vogue, čiju naslovnicu krasi u martovskom izdanju.

Supermodel je na fotografijama u časopisu pozirala sa bratom Anwarom Hadidom, koji i sam gradi uspešnu manekensku karijeru. Gigi je između ostalog, govorila i o svojoj vezi sa pevačem Zaynom Malikom i otkrila kako par provodi vreme zajedno.

Gigi i Zayn najviše vremena provode kod kuće (foto: Instagram/gigihadid)

“Kad god sam u Los Anđelesu uglavnom ostajem kod kuće jer je to moje vreme kada sam slobodna i želim da budem sa dečkom, radim na svojoj umetnosti i kuvam. Volimo da gledamo filmove kasno uveče i naručujemo hranu iz jednog neverovatnog restorana koji pravi kafu i kolačiće sa đumbirom. Potrebna mi je kafa kako bih ostala budna. Uvek ga teram: ‘Dušo, hajde da gledamo film’, a onda zaspim na pola, pa mi on onda prebacuje: ‘Odgledala si prvu polovinu svakog filma koji postoji i nemaš pojima kako si nijedan od njih završava”, izjavila je Gigi za Vogue.

Definitvno su baš su kao i svaki drugi par, osim što su svetski poznati i zarađuju milione dolara.

Povezane vesti

Back to Top