Starleta Dejana Živković: B92 je televizija za mene!

Kaže da je B92 televizija za nju! (foto: Facebook)
Kaže da je B92 televizija za nju! (foto: Facebook)

Starleta Dejana Živković, poznata po svojim vezama i vezicama sa javnosti više ili manje poznatim muškarcima, odlučila je da se oproba u ulozi voditeljke. Ona je dobila priliku da vodi emisiju Bulevar delikates, koja se emituje subotom od 12 uveče.

“B92 je ozbiljna televizija sa nacionalnom frekvencijom. Izuzetno sam počastvovana što sam dobila priliku da moj prvi voditeljski posao bude baš u jednoj takvoj kući. Nadam se da ću to poverenje kroz rad i odnos prema poslu u potpunosti opravdati”, rekla je Dejana za Blic TV magazin.

Zašto Bulevar?

Bulevar B92 i Bulevar u 5 do 5 su veoma interesantne emisije s odličnim i zanimljivim temama, kao i dijalozima voditelja. Ubeđena sam da će Bulevar delikates na sve to biti odličan vikend-začin koji će rasteretiti gledaoce subotom u kasnim večernjim satima.

Često ste bili i sami tema Bulevara B92. Ko će se sada baviti vašom karijerom i ljubavnim životom?

Bulevar se bavi svim aktuelnim temama, verovatno sam im i ja bila zbog nečega zanimljiva. Pošto se voditelji večernjeg Bulevara B92 ne libe da se prozivaju međusobno i time pokazuju da su spremni da prihvate i šalu, ali i kritiku na svoj račun osim što ga upućuju na tuđe adrese, verujem da ćemo se baviti i jedni drugima.

Koliko vam smeta to što vas je publika do sada prepoznavala po bivšim ljubavnim vezama?

Kako koja i kako čija publika. U modnom svetu prepoznaju me po modnim fotografijama, u sportskom svetu su me prepoznavali kako nekadašnju reprezentativku Srbije u atletici, a konzumenti tabloida verovanto me znaju onako kako sam im bila servirana – po mojim izmišljenim i ponekoj istinitoj simpatiji. A kako je moja davnašnja želja je da se bavim voditeljskim poslom, biće prilike da me širi auditorijum tek upozna onakvu kakva jesam.

Povezane vesti