Search
Close this search box.

Stiglo pismo u Survivor: Specijalan zadatak samo za jednu osobu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon što Uroš ode, plemena će u svojim logorima pronaći misteriozno pismo. U njemu će biti obavešteni da moraju izabrati jednog člana svog tima kome veruju da će obaviti neodređeni zadatak.

Plavo pleme će vrlo brzo pristati da izabere Mihaelu za ovu novu avanturu, što će prokomentarisati rečima:

„Vidim da mi pleme veruje i poštuje me, što me raduje lokacija gde će se sresti sa Vesnom izabranom u ime crvenog plemena.

Uskoro će njih dvoje saznati za koja su čak dva posebna zadatka izabrana, jer ih na mestu sastanka čekaju još jedno pismo i peščani sat. Od toga kako budu obavili zadatak zavisiće i sudbina njihovog plemena…

Napeta igra za plemenski imunitet

Vreme je za igru plemenskog imuniteta, koja se ovoga puta nastavlja bez uvaženog člana crvenog tima Uroša, koji je zbog teške povrede morao da napusti emisiju.

„Urošev odlazak je korist za nas. Naravno, želim mu brz oporavak i svu sreću u životu“, reći će Luka. „Po mom mišljenju, Uroš je bio savršen Survivor, ne zato što mi je bio ’brat’, već zato što je bio kompletan paket“, rekao je Vojislav i objasnio da je Uroš imao dobre odnose sa ljudima u plemenu i da je bio odličan. igrač.

Ovoga puta takmičari će morati da savladaju dug i mokar poligon, koji će zbog kiše biti klizav. Neki kandidati će se spasiti i time potencijalno ugroziti ostanak u Survivoru, a ko je u pitanju…

POSLEDNJE VESTI