Prati nas

Šokantno

Strašno priznanje: Milica Dabović razmišljala o samoubistvu

Milica Dabović priznala je da je pokušala sebi da oduzme život, u vreme kada je bila ponižavana i kada je prolazila kroz strašne godine u košarkaškoj karijeri.

I dok sam igrala košarku svi su govorili: “Ona igra, lako je njoj, ne zanima je ništa, zarađuje pare, kupuje skupe automobile”. U tom jednom timu kad odeš hoće predsednik da spava sa tobom. Trener ti ne da da igraš zato što hoće da forsira jednu, drugu. Ti plačeš, lupaš glavom o zid…” rekla je Milica.

“Meni su zamerili pre neki dan kad sam izjavila da sam par puta htela da izvršim samoubistvo, zato što sam imala užasne godine u karijeri, jer su me ponižavali, šikanirali… Ja sam ceo život zarađivala sa svoje dve ruke, sa svoje dve noge,” istakla je Dabovićeva, prenosi Svet.

Međutim, njoj se dogodila i velika promena, a tiče se muškarca sa kojim je dobila sina Stefana.

Naime, Milica se porodila 21. decembra 2017. godine, ali je donedavno sama brinula o detetu, pošto ju je, kako je isticala, partner sa kojim je ostala trudna prevario i lagao.

“Ništa se loše nije desilo između nas dvoje, već smo se jednostavno rastali. On je krenuo svojim, a ja svojim putem. Nikad nisam volela da se oslanjam ni na čiju pomoć, već sam sve u životu uradila sama, pa će tako biti i ovog puta. Nije mi teško da donesem odluku da sama odgajam dete. Štaviše, to će za mene biti pravo uživanje.” rekla je Milica.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Dr feel good

    25. 03. 2019. at 08:41

    Jao ljudi nisam pametan…meni je ova psiho. Zao mi je sto ju je maltretirao gorila, ali mislim da cura ima ozbiljnih problema!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top