Sudija ‘X Factora’: ‘Mi stvaramo čudovišta!’

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: WENN)

Louis Walsh će se ove godine ponovo vratiti u žiri popularnog muzičkog takmičenja The X Factor, a u intervjuu za The Telegraph otkrio je šta misli o bivšim učesnicima.

„Mi pravimo čudovišta u muzičkoj industriji – oni postaju poznati samo zbog toga što su bili u šouu i jer su dobili te pesme. Oni su je*eni srećnici“, rekao je on i dodao da mnoge zvezde zaboravljaju odakle su počele.

Walsh se dotakao i poznatog benda One Direction i na pitanje da li se isto to desilo sa njima, odgovorio je potvrdno. „Da, rekao bi da jeste. Neki od njih su verovali medijskoj pažnji, a onda su svi oko njih – predstavnici, agenti, menadžeri – bili u strahu da im to kažu jer su na njima zarađivali mnogo novca“, ispričao je on za The Telegraph.

1D (foto: WENN)

One Direction je nastao 2010. godine i ubrzo postao jedan od najpopularnijih bendova na svetu, a njihova zarada se 2014. godine procenjivala na preko 130 miliona dolara.

Zayn Malik je prošle godine napustio grupu, jer je bio razočaran muzikom koju su stvarali, pa se bend razišao u januaru ove godine.

Louis je istakao da nisu baš svi učesnici ostavili isti utisak na njega, pa je otkrio da su Leona Lewis, Olly Murs, JLS, Alexandra Burke i Ryan Clark za njega „pošteni ljudi“, kao i da mu je krivo što je Shayne Ward odabrao glumu umesto muzike.

POSLEDNJE VESTI