Search
Close this search box.

Sukob bivših prijateljica u Survivoru: Marina i Nora oči u oči

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sukob Marine i Nore u fokusu je nove epizode Survivora! Na prethodnom plemenskom savetu nominovana je Marina.

Mnogi su bili iznenađeni time što je Nora glasala za Marinu, iako su bile bliske pre toga.

Sada je Nora objasnila zašto je tako postupila.

„Marina i ja smo klikale od početka, mislim da i ona to misli. Bile smo skroz dobre, ali kako je vreme prolazilo, uvidela sam da je ona težak karakter, ali u smislu da teško podnosi kritiku. Svaki put kad bi joj neko rekao šta misli, dolazilo bi do prepirke ili svađe. Videla sam da Antonia nije loša osoba, a Antonia je voljna da posluša kritiku za razliku od Marine koja je stalno dolazila sa negativom. I dalje mislim da je Marina dobra osoba, možemo pričati jedan na jedan, ali kad gledam celokupni tim, ona mi je bila negativka„, rekla je Nora i dodala:

„Nisam rekla da si najgora osoba u plemenu kako kažeš. Nije ništa lično protiv tebe. Ovo je igra, neko mora da bude izglasan, a ti shvati kako hoćeš. Rekla sam ti da teško podnosiš kritiku, a tvoje opravdavanje je bezveze.“

„Nisam ti ništa rekla, sve okej. Šta, treba da vam ćutim? Neću. Nije vam pasalo kada sam osmislila prvu posudu, kuvala, danas smo Denis i ja smo našli hranu… Ispalo je da vam smeta što ja kuvam, maknula sam se od svih. Bila sam izglasana prošli put, i sada sam opet izglasana. Šta treba da napravim kako bi vam ugodila“, rekla je Marina.

POSLEDNJE VESTI