Search
Close this search box.

Sukob Drage i Nikoline u Survivoru: Neću da iznosim prljav veš, ali…

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Najdramatičniji plemenski savet do sada – Nikolina Ambrulija rešila je da kaže sve što joj je na duši, a prozvala je i Dragu Jovanović.

Ona se vratila na „čuvenu priču o kokosima“, insinuirajući da joj je Draga sugerisala da treba da glasa za Mariju, jer je ona sakrila kokose – iako je to uradilo celo pleme.

Draga u šoku foto: printscreen

„Za Bojana konkretno, ne znam da li mu je neko rekao da se komentariše i za njega, da mu je sve to na psihičkog bazi i da njemu zapravo nije ništa,“ počela je Nikolina pa zakačila Dragu.

„Konkretno Draga je rekla Zašto ja onda ovde glumim jaku ženu, a jedna mu je od bližih osoba.“

„Moram da se ogradim, to sam pred Bokijem rekla.“ pokušala je da kaže Draga, ali Nikolina je rešila da završi svoju priču.

„To se sve pričalo između plemena, a Lazaru sam se već izvinila za neke stvari koje sam mu rekla. Nije razjašnjeno. Želim da se izvinim Mariji, ako ona ovo gleda.“

„Danas smo Draga i ja vodile neki razgovor, gde sam ja spojila dva i dva i čitala između redova, gde kad se desila raspodela kokosa, celo pleme se sladilo sa tim meni i Kalu iza leđa, prva Draga je mene pitala da li ti je Marija dala taj kokos…“

„Uopšte nije bilo tako, mešaš babe i žabe… to je bilo više situacija sa kokosom, ali završi,“ oglasila se Draga.

„Samo da kažem da mi je možda žao što sam glasala za Mariju, a celo pleme se sladilo nama iza leđa. Zašto Draga meni u tom trenutku kad se delio kokos nije pitala da li sam dobila kokos nego baš na dan glasanja, a meni je rečeno da sam izglasana od strane Marije. Zar nije to neki vid manipulacije?

POSLEDNJE VESTI