Search
Close this search box.

Sukob u Survivoru: Nazvala sam ga ‘jadničkom’ jer je dečko od prvog dana egocentričan

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Luka ne može da oprosti plavom timu ometanje i dobacivanje tokom jučerašnje borbe.

Tokom jučerašnje borbe, plavi tim je pronašao poseban način strategije – ometanje crvenih.

Naime, dok je Luka bio na poligonu, devojke iz plavog tima su pokušale da isprovociraju komentarima da je „jadničak“ i „smotan“. Njemu se ovaj način nije dopao, te je nakon što je osvojio bod burno i reagovao.

„Ja sam emotivan čovek i neretko reagujem burnije. Ti komentari su po mom ukusu neprimereni, to je moje subjektivno mišljenje. Lično nemam ništa ni protiv koga u plavom timu, ali čuo sam neke ponižavajuće komentare poput ‘ne može on jadničak ništa da pogodi’, ‘on se smota, spetlja’. Mislim da je Antonija to rekla, nisam siguran, ali nije samo ona i drugi iz plavog plemena zvižde na naša bacanja. Ja te stvari ne tolerišem, odreagovao sam tako da bih možda pokazao da mi se to ne sviđa. Reagovao sam dosta burno, moji saplemenici su rekli da sam izgledao kao da ću da se pobijem, ali nikako nisam imao tu nameru i odmah sam se nakon toga izvinio“, rekao je Luka i dodao da tu vrstu strategije nikad ne bi koristio jer mu je „ispod časti“.

Antonija je priznala krivicu i izvinila se Luki.

„Ja sam se juče tebi izvinila, mene isto ponese emotivna sam žena. Nisam rekla da si jadničak niti bih to rekla, ne mislim da je iko ovde jadničak. Izvini još jednom zbog toga, neće se više ponoviti. Nakon jučerašnje borbe sam se grizla zbog toga i moje pleme ti to može potvrditi“, rekla je Antonija i Luka je prihvatio njeno izvinjenje.

Međutim, onda je otkriveno ko je rekao Luki da je „jadničak“. Anđela je odmah priznala da je to bila ona i iznela svoje mišljenje o takmičaru crvenog plemena.

„Dečko mi je od prvog dana egocentričan, malo je to osobno. Žao mi je Luka, ne sviđaju se svi svakome. Žao mi je što sam te nazvala jadničkom“, iskrena je bila Anđela.

„Privatno se često susrećem sa tim komentarom da sam egocentričan, ali mislim da čim neko progovori par rečenica sa mnom shvati da nisam egocentričan“, rekao je Luka.

Šou-program „Survivor“ možete pratiti od ponedeljka do četvrtka u 21.15, a u petak u 22.20 časova na TV Nova.

POSLEDNJE VESTI