Sukobi sve dublji: Da li plavi tim puca po šavovima?

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Posle plemenskog saveta gde je dobio jedan glas, Denis je počeo da okuplja svoje ljude oko sebe. Među njima nema Anđele i Filipa u koje je upirao prstom rekavši im da pričaju protiv njega.

„Shvatio sam da posle plemenskog saveta Denis nije hteo da rešava stvari. Po meni je uvreda kada nekome kažeš da je ljigav i odvratan“, kaže Anđela, a Denis ostaje pri onome što je rekao. „Nisam više mogao da gledam sa strane“, zaključio je.

Denis je svojim potezom završio na crnoj listi mnogih kandidata. „On je veoma egoistična i sebična osoba. To je moje mišljenje“, kaže Filip.

Marina veruje da će sada kada je Amer van terena, Leo tražiti da postane vođa plavog tima. Ni crveno pleme ne može da prestane da razmišlja o događajima na plemenskom savetu.

„Očigledno je da celo pleme krvari. Nadam se da nam se to neće desiti“, kaže Lazar. „Izneli su sav prljav veš“, dodaje Draga o svemu što je plavo pleme govorilo na plemenskom savetu.

„Osećao sam nepoštovanje prema Ameru. Nije dobio podršku, dobio je uvrede, oštre komentare i poređenja. Bilo mi je teško, pa sam pukla. Uradio sam ono što bih uradio i da nisam u Survivoru, branio sam nekoga koga volim“, rekao je Denis, na šta je Antonija odgovorila da se tim gradi i da svi imaju isti cilj, a to je osvajanje crveno pleme u svakom timu i individualnom poligonu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI