Search
Close this search box.

Survivor 2024 završen, ovo su pobednici

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Posle meseci intenzivnih izazova, strateških poteza i emotivnih trenutaka, preostali takmičari ‘Survivora’ suočili su se sa poslednjim iskušenjima, a najbolji iz plavih i crvenih plemena su krunisani kao pobednici.

Ko je pobedio u Survivoru?

Vaterpolista Luka Rimac iz Osijeka odneo je konačnu pobedu u utakmici protiv magistra kineziologije Mihaele Pavlović, a učenica Tijana Jeremić bila je bolja protiv ličnog trenera Stefana Arsića.

Spektakularno finale, u kojem su gledaoci imali priliku da prisustvuju dramatičnom finalnom izazovu, donelo je neočekivane preokrete. Posle prve utakmice, Tijana i Luka su imali po jedan bod, a za konačnu pobedu je trebalo da sakupe dva boda. Tijani je to odmah pošlo za rukom na drugom poligonu, pa je pobedila Stefana rezultatom 4:1 i tako osvojila titulu jedine preživele u crvenom plemenu. „Ovo je bilo divno iskustvo koje se ne može opisati rečima, ne može se platiti. Budite najbolji i najgori u čoveku. Ovo će mi mnogo značiti jer imam 20 godina i imao sam mnogo da naučim od ovih divnih ljudi. Ovo će me svaki dan podsećati koliko sam bila jaka“, rekla je Tijana.

Tenzija je dostigla vrhunac u nadmetanju kandidata plavog tima koji su vodili tesnu borbu za pobedu. Naime, u prvom kolu Luka je pobedio Mihaelu rezultatom 5:4, da bi u drugom gemu ona njega pobedila rezultatom 4:0. Zbog toga su obojica morali da igraju treći, odlučujući gem, u kojem je Luka na kraju pobedio rezultatom 4:0.

Luka Rimac je tako postao pobednik plavog plemena. „Kada smo stigli, rekao sam da će ovo sigurno biti avantura naših života. Ovo je definitivno avantura mog života. Toliko smo dana ovde, toliko uspomena… Drago mi je što sam se prijavio i što sam pobedio. Mihaela je bila odličan član plavog plemena, želim da joj se zahvalim“, rekao je Luka.

Luka Rimac i Tijana Jeremić podeliće nagradu u iznosu od 30.000 evra, a posle skoro 90 dana provedenih u Dominikanskoj Republici vratiće se kući sa pobedničkim peharom i mnogo nezaboravnih uspomena.

POSLEDNJE VESTI