Search
Close this search box.

Survivor: Afera Marina se nastavlja, evo zaključka

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U plavom timu ponovo je pokrenuta tema kandidovanja Marine na poslednjem plemenskom savetu.

Poslasticu su u ovoj igri osvojili i pripadnici plavog plemena. Iako su pre takmičenja rekli da će sa crvenim podeliti palačinke ako ih pobede, nisu bili tako otvorenih ruku kada su palačinke zapravo dobili. A osvojili su ih posle vodenog poligona sa nizom prepreka koje je trebalo što brže preći.

Na cilju je bio sto sa šest plavih i šest crvenih totema koje je trebalo srušiti. Prvi koji je oborio toteme u njihovoj boji doneo je bod svom timu. Za ukusne palačinke sa jagodama i čokoladom trebalo je sakupiti osam poena.

Plavi tim je dobio osam prema četiri, a pobednički bod je donela Marina. Razočarana Draga je prokomentarisala:

„Oni imaju čin u gađanju, mi moramo da vežbamo gađanje”. Leo je osvojio i dva boda za plavi tim. „Meni je to veoma važno, jer znam koliko je pleme želelo te palačinke. Drago mi je što su mi dali šansu da im donesem još jedan bod. Hajde sad da se sladimo“, rekao je Leo i istakao Noru kao pripadnicu plemena koja je promenila tok igre.

Dva boda timu donela je i Marina, koja kaže da samo nastavlja da dokazuje ono što je rekla, a to je da će biti zver u utakmicama, dok je u plemenu opuštenija.

Plavi tim je uživao u palačinkama, a Sanja je ponovo podelila svoje sa muškom. Imali smo dva specifična obroka za dva dana“, srećna je Antonija. Kada su jeli, neki su odlučili da uživaju u osećaju sitosti, a Sanja je već bila spremna za lov. Filip joj je rekao: „Nadam se da će moja deca imati mentalitet kao tvoj“. Leo je dodao da je ona „žena mašina, robokop“. Puna energije, Sanja je uhvatila raža, a ekipa se dogovorila da ga sačuva za naredni dan kako bi mogli da jedu pre takmičenja za imunitet. Antonija je našla voćku, ali pošto nije bila sigurna da li je jestivo, odlučila je da je podeli sa Norom da opere kosu.

„Ideja o pranju kose voćem je bila odlična. Nikada se toga ne bih setila i mislim da je čak i pomoglo jer čim smo ga stavili na kosu, kosa je počela da miriše i bila je meka“, rekla je Nora.

U plavom timu ponovo je pokrenuta tema kandidovanja Marine na poslednjem plemenskom savetu. „Spekuliše se da smo David, Denis, ja i Marina neka vrsta klana. Isto mogu da kažem i za Filipa, Tonku, Anđelu i tebe“, rekao je Amer Sanji, objasnivši da je za jak tim potrebno imati jake igrače, a ne glasati za njih iz ličnih razloga. Filip mu je istakao da su glasali i za Antonija i Davida jer ih ljudi koji su glasali za njih nisu voleli. Amer nas motiviše govorom, a Sanja svojom energijom“, napominje Leo. Na kraju su ipak zaključili da svako ima pravo da glasa kako mu odgovara, a ne kako drugi misle.

POSLEDNJE VESTI