Search
Close this search box.

Survivor deveti dan: Vanredno izbacivanje, nova takmičarka i obrt!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Survivor deveti dan: Ko će biti nominovan, a ko ima najviše šansi da ostane na ostrvu u Dominikani? Pročitajte u nastavku…

Da li će se igra preokrenuti u korist plavog tima? Videćemo u večerašnjoj epizodi Survivora

Nakon što je u jučerašnjoj borbi za imunitet crveni tim zabaležio još jednu pobedu, plavi su na plemenskom savetu nominovali Eneu.

U večerašnjoj epizodi čeka nas još jedna borba, a potom će gubitnički tim nominovati drugog duelistu.

Podsetimo, crveni su uspeli da zabeleže čak tri uzastopne borbe, te nam ostaje da vidimo da li će uspeti da nastave niz.

Survivor deveti dan kreće šok situacijom: Upravo kreće vanredni plemenski savet! Voditelji su saopštili da Mihaela napušta takmičenje zbog povrede.

Mihaela Pavlović povredila je nogu u prvoj epizodi Survivora i do sada nije uspela da je izleči.

„Osećam se grozno. Pretužna sam. Ne mogu se pomirit sa tim idem,“ rekla je ona, jecajući kroz suze.

„Uvek sam se usudila reći da sam sigurno od svih kandidata imala najveću želju za ulaskom ovde. Žao mi je što tu želju nisam mogla da pokažem na poligonima i kampu,“ nastavila je.

Nakon što je predstavljena nova takmičarka, red je došao na borbu koja bi mnogo toga mogla da preokrene.

U pitanju je igra koja će odlučiti koji tim odlazi na plemenski savet. Odnosno takmičar čijeg tima će otići u duel sa Eneom.

Igra je započeta spuštanjem niz tobogan, nakon čega su kofu vode nosili kroz poligon i na kraju su morali palicama da sruši deset čunjeva.

Kao i prethodne igre i ovde je potrebno 6 poena za pobedu. Plavi su samo korak bili do pobede, a onda je Nataša uspela da osvoji poen za crveni tim.

Iako su plavi sve vreme vodili, epizoda je završena rezultatom 5:2 u njihovu korist, te ćemo u sledećoj epizodi saznati da li su crveni uspeli da naprave preokret.

Šou program „Survivor“ možete pratiti od ponedeljka do četvrtka u 21.15, a u petak u 22.20 časova na TV Nova.

POSLEDNJE VESTI