Search
Close this search box.

Survivor drugi dan: Mihaela u lošem stanju!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Survivor drugi dan, napeto je kao u prvoj epizodi. Evo šta se dešavalo.

U prvoj epizodi takmičari su započeli veliku borbu koja ih čeka, a evo kakav je nastavak.

Ono što je mnoge zabrinilo je to što je takmičarka plavog tima Mihaela Pavlović povređena u jučerašnjoj igri. Rasekla je koleno, a brzo je reagovala Hitna pomoć. Tako izgleda Survivor drugi dan.

Uprkos povredi, Mihaela je donela četiri poena za svoj tim u igri, a plavi tim, iako je osvojio hranu, zabrinut je za nju.

Voditelj Bojan Perić je saopštio kakvo je Mihaelino stanje, a svi takmičari su pomno slušali, i dali joj podršku. Tako je izgledao Survivor drugi dan.

Šou program „Survivor“ možete pratiti od ponedeljka do četvrtka u 21.15, a u petak u 22.20 časova na TV Nova.

Inače, Mihaela Pavlović iz Dubrovnika je fitnes trener čiji se rad bazira najviše na treninzima sa ženama, grupama dece manjih uzrasta te decom sa poteškoćama u razvoju.

Jedan od njenih najvećih uspeha u životu bio je osvajanje rektorove i dekanove nagrade na Kineziološkom fakultetu u Splitu koji je završila kao najbolji student u svojoj generaciji.

Mihaela je ljubitelj sporta, a njena je prva ljubav tenis koji je za nju bio vodilja ka upisivanju Kineziološkog fakulteta. Obožava avanture, a još od detinjstva zaljubljenik je u ribanje i dan-danas čuva svoje prve osti. Velika joj je želja bila da učestvuje u Survivoru i bila je verni obožavatelj prethodne sezone čiju nijednu epizodu nije propustila, a prijavila se kako bi testirala svoje granice.

POSLEDNJE VESTI