Prati nas

Survivor: Ko se posvađao, a ko je osvojio imunitet?

Ako ste propustili sinoćnu epizodu Survivor-a, pročitajte šta se sve izdešavalo.

Kod narandžastog plemena Boruka umesto da sve bude potaman, jer sve imaju, dolazi do prvih sukoba. Naravno, ženski deo plemena je boju promenio u crvenu, ali od besa! Stanija, Ava i Aleks propisno su se podžapale, jer je Aleks tražila od Stanije da joj pomeri odeću s jednog na drugo mesto, što je Stanija kategorično odbila!

“Rekla sam joj da mi ne pada na pamet to da uradim, što je gospođicu izbezumilo. Mislim da je to namerno uradila jer joj nedostaje pažnja” – kaže srpska starleta.

” Stanija je puna celulita i spava sa pet frajera oko sebe, najedena i napijena od jutra do mraka i ima 10 badića (kupaćih kostima) i stalno ih menja” – objasnila je svoju netrpeljivost bivša mis Hrvatske.

Dok bacaju drvlje i kamenje jedna na drugu, muški deo ekipe pokušava da ih smiri. Na kraju, kad je vrag odneo šalu, daju Aleksandri, Staniji i Aleks po ćasu i šalju ih po vodu da budu od koristi. Za to vreme, oni peru lonce i konstatuju da bi bile mnogo mirnije kad bi svaka uhvatila metlu i nešto radila jer je, kako Ognjen zaključuje, dosada đavolja rabota. Sebastijan smatra da su one nesposobne da očiste kamp. Na kraju se strasti ipak stišavaju.

 

U Matambu vlada mnogo mirnije raspoloženje. Kristina i Nikola najviše vremena provode zajedno, uživaju u šetnjama obalom, Mia je plivala, Radovan je skupljao metrijal za kamp… Pleme je generalno zadovoljno Nevenom kao poglavicom, ali ne smatraju svi da je „udri brigu na veselje“ dobra taktika. Jelena je veoma nezadovoljna boravkom i okruženjem, nerviraju je manekeni i neradnici (iako nije precizirala, pretpostavlja se da misli na Nikolu i Kristinu koji provode jutro šetajući obalom) i izjavljuje da hoće prva kući. Marko i Neven dolaze u sukob pošto se Marko šali na račun poruke koju su dobili. Netrpeljivost je očigledna, što kulminira Nevenovom konstatacijom da je „situacija u zemlji takva jer političari iskazuju svoje mišljenje“. Ipak, pleme se ujedinjuje u stavu da se ne rasipa energija na prepucavanja, već da se spreme za borbu.

I tako Boruka i Matambo dolaze pred sudiju Andriju puni duha i entuzijazma. Pred njima je prva borba za imunitet, što znači da će pleme koje izgubi izbaciti jednog člana na Plemenskom savetu. Ali izbačeni član se ne vraća kući, već ide na Ostrvo odbačenih na kojem će i dalje imati borbe. Jedan od odbačenih koji na kraju pobedi sve, vratiće se u ujedinjeno pleme. Ali do tada ima još dosta da se igra…

 

U prvom izazovu za imunitet poglavice su bile na testu razboritosti i procene: zadatak se sastoji iz niza prepreka u kojima takmičari treba da pokažu spretnost i brzinu, ali i brzo kefalo. Svako od njih ima zadatak da pređe preko balvana i oslobodi po jedno oruđe za rad (sekira, testera, ekseri, čekić, daske…). Pleme koje prvo oslobodi sva oruđa, sklopi drveni most sa slikama i prenese kutiju za alat do platforme, osvaja komplet oruđe i imunitet. Uz mnogo peripetija, padova i obrtanja po balvanu, ispostavlja se da su žene i te kako dorasle muškarcima u testerisanju i baratanju čekićem. Ipak, Boruka u prvom sudaru sa suparnicima pokazuje veću spretnost i odnosi pobedu. Svi hvale Aleksinu taktiku i smatraju da je pravi poglavica.

Po dolasku na ostrvo, narandžasta ekipa postavlja totem na počasno mesto i zabava počinje. Konzerva hrane, alat i pobedničko raspoloženje izvukli su najtoplije emocije i najnežnije reči. Pljušte pohvale na sve strane, Aleks cveta, Ava započinje pesmu i igru.

Matambo nije klonuo duhom. Njihov poglavica se slaže sa saplemenicima da su slabije pleme, ali će, kaže, uvek biti lepše! A mršaviji će biti sigurno, jer opet nisu uspeli da zapale vatru, a svojski su se trudili i Marko i Mia. Gladnih stomaka ponovo čekaju jutro…

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. ana

  15. 03. 2012. at 13:02

  pa ta mis hrvattske je puna sala, ako je vec misica zatso joj silikonske grudi vise do pupa i salo na stomaku se samo trese, pih kakva je to mislica militavog dupeta, a Stanija jeste puna celulita ali je zgodna.

 2. Katerina

  15. 03. 2012. at 13:59

  Kristina pozitivno me iznenadila.

 3. tea

  15. 03. 2012. at 16:22

  stvarno ne znam sto prave toliku frku oko ovoga ali mislim da su one ljubomorne na stanijin izgled pa dobro i ja sam ali mislim da su se hrvati previse opustili

 4. milica

  16. 03. 2012. at 16:36

  Stanija je super vidjam je cesto u Rumi …a ova Ava ima jednu vijugu vise od kokoske da ne sere na dvoristu…muskarci su super :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top