Survivor menja termin: Evo kada ove nedelje možete da pratite avanture sa ostrva

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Survivor ima novi termin ove nedelje, a evo kada možete da pratite nove avanture!

Protekla nedelja u najpopularnijem zabavno-takmičarskom šou programu Survivor, koji se emituje na TV Nova, bila je burna i puna iznenađenja. Jakob je svojevoljno napustio takmičenje, a onda su krajem nedelje za borbu za opstanak i napuštanje plemena izglasani Alex iz plavog i Ognjen iz crvenog plemena.

Ipak, umesto borbe u duelu, došlo je do velikog iznenađenja kada je voditelj Bojan Perić saopštio plemenima da niko ne napušta Survivor te nedelje. Naime, dvojica duelista ostaju nominovana i za ovu sedmicu, a njima će se pridružiti još dvoje duelista koji budu izabrani.

Nema Survivora u sredu

Nove epizode Survivora gledaoci će ove nedelje moći da prate u ponedeljak i utorak, a zatim od četvrtka do subote kada će se saznati ishodi izazova za plemenske imunitete i novog duela. Tokom radne nedelje epizode će biti emitovane u standardnim terminima – u ponedeljak, utorak i četvrtak u 21:30h, petak u 22:30h, a u subotu u 23h.Foto: Nova TV

Specijal Survivor plus pratiće ovonedeljne izmene u programskoj šemi, te će se emitovati u ponedeljak, utorak, petak i subotu, odmah nakon epizoda Survivora. Voditeljka specijala Danijela Buzurović večeras će ugostiti učesnike prošlogodišnje sezone Survivora Luku Radivojevića i Mariju Dimitrović, koji će komentarisati sva aktuelna dešavanja na vreloj Dominikani i otkriti svoje favorite.

POSLEDNJE VESTI