Search
Close this search box.

Survivor šesti dan: koji tim će jesti kraljevski ove nedelje?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Survivor šesti dan počeo je igrom za namirnice.
Na početku ove nedelje ponovo gledamo takmičare kako se nadmeću, a tim koji je pobedio u prvoj igri dobio je hranu. U pitanju su pet krompira i kilogram sočiva, a to zadovoljstvo je dobilo pleme koje je osvojilo šest poena.

Survivor šesti dan – nova igra

U svakoj rundi učestvovale su četiri osobe iz plemena, jedna je bila strelac a ostali pomagači. Na putu do cilja strelac ne sme da dotakne tlo, a ako taj strelac padne, moa se vratiti na poslednju platforme sa koje je krenuo. Na putu do cilja trebalo je da se pokupe tri zastavice, prsten i dve vreće sa peskom, a strelac je morao da nabavi vreće sa peskom na dva postelja i okači prsten o klin. Takmičari su razradili taktiku, a onda je krenula borba. Crveni su u početku bili u prednosti, a poslednji duel između Marije iz crvenog tima i Marine iz plavog odlučio je pobednika.

Crveni ulovili ražu od 10 kilograma

Crveni tim iz Survivora se potrudio da ulovi jedan morski plod. U pitanju je raža sa kojom su se dosta pomučili, ali čini se da je vredelo. „Raža je bila toliko velika, kada sam udarao u nju kao da sam udarao u kamen, nisam znao da ima takvo tkivo. Na kraju smo nekako uspeli da je obuzdamo“, rekao je Lazar. Prema Natašinim procenama, raža je iznosila 10 kilograma, a takmičari su je onda spremili na vatri.  Tako je izgledao Survivor šesti dan.

POSLEDNJE VESTI