Search
Close this search box.

Suze i emocija kod Plavih „Sad bih dao sve za jedan njen zagrljaj i da me poljubi!“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Plavi tim u Survivoru zabeležio još jednu pobedu u nizu! Rezultat od osam do šest obezbedio im je nagradu, koja je ovoga puta uključila fotografije i pisma najmilijih koja su izazvala pravu lavinu emocija.

Da bi osvojili nagradu, takmičari su morali da prođu složeni poligon. U svakom kolu učestvovala su po tri igrača iz svakog plemena. Na početku strelišta, strelac je morao da uđe u valjak koji su pomoćnici gurali četiri stanice.

Na prve tri stanice, strelac je izašao iz valjka i uklonio štap iz spirale, a zatim se vratio na valjak dok nije uklonjen poslednji štap. Na poslednjoj stanici, strelac je morao da ubaci dve vreće peska u oba koša, koje su morale da se odbiju od trampolina. Za pobedu je bilo potrebno osam poena.

Marina iz Plavog tima u suzama zbog pisma sina

„Nekada mi je bilo teško da podelim svoje emocije sa drugima, posebno sa mamom koja me stalno grli i ljubi, jer joj se to sviđa i ima od detinjstva. Ja joj uvek kažem: Nemoj ja, imam 23 godine, nisam više mali klinac. Sada bih dao sve za jedan od njenih zagrljaja i poljupca. Ova emisija mi je otvorila oči, otkrila da imam emotivnu stranu i da treba da je pokažem više. Kada se vratim, mnogo toga će se promeniti. Zagrliću celu porodicu“, rekao je David.

„Koliko god ova utakmica bila najvažnija, bila je i tužna jer znam koliko ova pobeda znači meni i celom plavom timu. Crvene je teško videti i saosećamo sa njima. Nadamo se da će i oni dobiti priliku da pročitaju svoja pisma i vide svoje najmilije na slikama“, rekla je Marina.

Nakon što je plavi tim pristao, i crveno pleme je dobilo priliku da pročita pisma, ali nisu mogli da ih zadrže. „Presrećan sam. Veliko hvala plavim“, rekla je Nataša.

Pisma su obradovala sve takmičare, a potekle su i suze radosnice. Posle serije poraza, videćemo uskoro da li će se sreća konačno ponovo osmehnuti crvenima.

POSLEDNJE VESTI