Suze, šok, neverica u Survivoru: Ovako se Lazar oprostio od Crvenih

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Lazar Dimitrijević poslednji je u nizu takmičara koji su napustili Survivor.

On je sinoć ispao, nakon dramatične i teške borbe u kojoj je imao četiri protivnika, a trebalo je da balansira staklenu vazu punu boje. Nažalost, to mu nije pošlo za rukom.

On se kroz suze oprostio od tima, koji je bio u neverovatnom šoku.

„Ja sam ušao sa idejom da pobedim, ali sam shvatio da je ovo ozbiljan šou, da ima mnogo ozbiljnih protivnika. Jesam išao u tom smeru, ali više sam hteo da dam sve od sebe, zato što sam bio zahvalan što sam uopšte došao ovde,“ rekao je on.

Crveni su ga gledali u neverici, očiju punih suza – iako su neslaganja poslednjih nedelja bila izraženija, ostali su bez jednog člana manje.

Crveni tim u šoku

„Osetio sam da imam ozbiljne protivnike u svom plemenu, ali išao sam u smeru – dokle sam dogurao, dogurao sam“, rekao je on, osvrćući se na svoje dane.

Lazar se potom obratio timu.

„Ljudi, ne znam šta da vam kažem, u šoku sam od prvog dana do sada, kako sam vas upoznavao, tako ste mi bili sve posebniji i posebniji. Hvala vam na svoj podršci, što ste toliko puta skrenuli pažnju na neke stvari,“ rekao je on.

„Zbog vas sam promenio neke stvari o sebi koje su mi od toliko životnog značaja da to rečima ne mogu da opišem, hvala vam od srca,“ zaključio je i dobio aplauz.

POGLEDAJTE EMOTIVNI GOVOR PRED ISPADANJE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI