in

Sve što znamo o venčanju godine: Pippa Middleton i James Matthews


(foto: WENN)
(foto: WENN)

Uživo prenos venčanja njene sestre Kate Middleton pratila je ne samo cela nacija, nego i ceo svet, ali Pippa Middleton, koja je vremenom i sama stekla status jedne od najomiljenijih ličnosti Britanaca, opredelila se za mnogo svedenije venčanje, o kom štampani i elektronski mediji ove zemlje ne prestaju da izveštavaju već mesecima.

Dosad se pojavilo mnogo spekulacija i netačnih informacija, ali ono što izvesno znamo o svemu tome je da će 20. maja sestra Vojvotkinje od Kembridža stati na ludi kamen i reći sudbonosno da 41-godišnjem bankarskom tajkunu Jamesu Matthewsu u lokalnoj crkvi svetog Marka u Berkširu.

150 zvanica proslaviće ovaj čin u dvorištu obližnje kuće njenih roditelja, a među njima će se, osim članova kraljevske porodice, naći i slavni teniser Roger Federer. 

Najmlađi izdanci kraljevske loze princeza Charlotte i princ George imaće zapažene uloge, tako što će ona nositi cveće, a on burme. Još uvek se nagađa da li će Kate uzvratiti uslugu svojoj sestri i biti njena deveruša, ali mnogi izvori (još uvek potpuno neprovereni) tvrde da će ona biti zadužena za čuvanje dece jer ne želi da svojom pojavom u ceremoniji skreće pažnju sa mlade. 

(foto: Made In Chelsea Promo)
(foto: Made In Chelsea Promo)

Mnogo prašine se podiglo oko izbora kuma Spencera Matthewsa, Jamesovog mlađeg brata, koji se svojim načinom života ne uklapa u imidž kraljevske porodice, sa kojom će ovim putem doći u dodir. Naime, Spencer takođe izaziva pažnju Britanaca, ali uglavnom polunagim selfijima iz kreveta, partijanjem i učešćima u rijaliti programima.