Svi glumci serije ‘Sedmo nebo’ ostaju bez honorara zbog skandala!

Ostaju bez honorara! (foto: promo)
Ostaju bez honorara! (foto: promo)

Prošle nedelje, javnost je zanemela od šoka kada je na videlo izašla mračna tajna glumca Stephena Collinsa, kog pamtimo po ulozi dobrodušnog sveštenika iz serije Sedmo nebo. Naime, sajt TMZ objavio je audio snimak na kom se čuje glumac kako otvoreno priznaje da je zlostavljao nekoliko maloletnih devojaka!

Ali, posledice ovog skandala ne oseća samo Collins, već cela ekipa serije! Samo par dana nakon šokantnog otkrića, dva TV kanala, UP TV i TV Guide Network, otkazala su repriziranje serije 7th HeavenCaryn Moss, majka dvoje glumaca koji su imali sporedne uloge u pomenutoj seriji, požalila se javnosti da njena deca i te kako ispaštaju zbog otkazivanja repriza serije, budući da im neće biti isplaćen novac od tantijema.

“Iako su moja deca glumila u samo 25 epizoda serije 7th Heaven, novac od repriziranja bi nam mnogo značio”, izjavila je revoltirana Caryn.

Ipak, ubedljivo najveći udarac podneli su Stephenova karijera i račun u banci – izgubio je ulogu u dugoočekivanom nastavku filma Ted, a TV mreža ABC u svom saopštenju za medije povodom skandala saopštila je da su iz nove sezone serije Scandal izbačene sve scene u kojima se pojavljuje Collins.

J.V.M./Tračara

Povezane vesti