Search
Close this search box.

Takmičari se valjaju u blatu i vređaju: Luka navija da Sanja ispadne

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U nastavku borbe za plemenski imunitet u takmičarskom šou programu „Survivor“, među timovima padaju teške reči. Nakon večerašnje epizode, ništa neće biti isto.

„Opet su se s klupe čuli neki ružni povici. Pokušaćemo da shvatimo da je to njihov stil borbe. Za Sanju neću ni komentarisati. To me frapiralo i očekujem da će se zbog svojih gestova naći na papirima u većini“, rekao je Luka.

Sve će biti previše za Amera koji će se srušiti, a najveća drama ipak će se odviti na Plemenskom veću, i to između Antonije i Marine.

U novom nastavku borbe za totem plemenskog imuniteta prvo će u blatnjavom ringu nastupiti Leo za plavo pleme, a Luka za crveno. Podsetimo, u svakom krugu učestvuje po jedan takmičar iz svakog tima. Svaki igrač u areni ispunjenoj blatom s jednom rukom drži postolje na kojem se nalazi totem, a zadatak protivnika je da ga sruši. Da bi pobedili u jednoj rundi moraju dva puta srušiti protivnikov totem kako bi osvojili jedan bod.

Pobeđuje pleme koje prvo osvoji osam bodova. Za sada je rezultat neizjednačen, a bod izjednačenja za plavi je tim donela Marina u okršaju s Marijom.

Idilične prizore Dominikanske Republike, takmičari su na kratko zamenili manje atraktivnim blatnim okruženjem koje je ovoga puta lokacija za novi izazov, novu priliku da pokažu svoju snagu, ali i izdržljivost i volju za ostankom.

Koji će tim osvojiti imunitet, a koji će se boriti za lični imunitet, te ko će ovoga puta biti pošteđen od nominacija i ko će na nikad zanimljivijem plemenskom veću biti izabran za duel, saznaćemo već večeras

POSLEDNJE VESTI