in ,

Tanja Savić: Dušan ima dijagnozu, on je lečeni alkoholičar

Pevačica otkrila istinu


Foto: Instagram

Pevačica Tanja Savić progovorila je u emisiji „Exkluziv“ o porodičnoj agoniji kroz koju prolazi već mesecima.

Naime, Tanjim suprug, Dušan, odveo je njihovu decu u Australiju i ne želi da ih vrati, a kako pevačica navodi, nije ih čula već nekoliko dana.

„Čovek ima dijagnozu. Mnogo ljudi ima tu dijagnozu, podvojenu ličnost, odnosno poremećaj ličnosti, a zahvaljujući meni, on je to i otkrio. Ubedila sam ga da ode kod lekara i vidi šta se sa njim dešava,“ rekla je Tanja i dodala:

„On se lečio od alkohola, to je čovek koji je lečeni alkoholičar, koji nije ni izlečen,“ rekla je Tanja u emisiji „Exkluziv“.

Juče se pojavila informacija da je Tanjin suprug već našao drugu ženu u Australiji.

„Svi Dušanovi poznanici iz Gold Kosta bruje na sva usta da se on zaljubio do ušiju i da jedva čeka da se venča.“ objašnjava izvor i dodaje:

„Ta žena prihvata i Dušanove sinove i želi da mu rodi još dece, a Dušan je, čini se, raščistio sa sobom u glavi i shvatio da je s Tanjom kraj.“

„Ostalo mu je jedino da se izbori da deca ostanu s njim. Sve to će dotući Tanju, imaće žena nervni slom kad sve to sazna. Ne znam kako će ona dalje da se bori, ali neće joj biti lako. On za sada krije tu vezu, ali neće još dugo i ne bi me čudilo da ona do kraja godine ostane trudna,“ završava izvor.