Prati nas

Tanja Savić sa suprugom ulazi u ‘Parove’?!

Idu u 'Parove' (foto: star.svet.rs)

Idu u ‘Parove’ (foto: star.svet.rs)

Iako je treća sezona Parova tek završila, televizija Happy se već sprema za novo izdanje skandaloznog rijalitija. Iako još uvek ne otkrivaju učesnike, šuška se da će se od jeseni u šou programu oprobati folk pevačica Tanja Savić sa suprugom Dušanom Jovančevićem.

Čelnici televizije pregovaraju sa pevačicom i smatraju da bi ona bila veoma zanimljiva gledaocima. Trebalo je da Tanja i Dušan učestvuju u prošloj sezoni, ali uprkos najavama, oni se nisu pojavili. Pored njih dvoje, očekuje se i pojavljivanje sportistkinje Milice Dabović, za koju je u Maldivima pripreman i poseban apartman.

Kako bi napravili pravo iznenađenje, iz Happyja ne otkrivaju ni datum početka emitovanja niti dozvoljavaju da procure imena potvrđenih učesnika. Pretpostavlja se da će se neki od učesnika iz prethodne sezone, koji su pokupili simpatije gledalaca, pojaviti i u ovoj.

Happy televizijom defiluju razne poznate ličnosti, ugovori se sastavljaju i potpisuju u tajnosti. Pojedini su tražili posebne uslove, to je na produkciji da prihvati, ili ne. Mnogi pregovaraju i sa drugim produkcijama, jer će biti još rijaliti programa uskoro, ali ono što može da bude presudno jeste da Happy televizija sve dogovoreno plaća u roku, ne kasni, a na finalu je i nagradila pojedine učesnike sa pet hiljada evra. Maca Diskrecija je te večeri nagrađena čak sa deset hiljada evra” kaže izvor blizak produkciji.

Uskoro nova sezona (foto: Happy televizija)

Uskoro nova sezona (foto: Happy televizija)

Gledaoci u rijalitiju, koji je u jednom trenutku gledalo 60 odsto stanovništva, očekuje da opet vidi pobednika Gastoza, ali i starlete Mimi Oro, Tijanu Ajfon, Ružicu Veljković i rediteljku Jelenu Golubović. Štaviše, produkcija takođe želi da se fokusira i na insotrane zvezde kako bi šou dobio internacionalne razmere.

3 komentara

3 Comments

 1. Koji sam ja meni kralj

  20. 08. 2015. at 03:21

  internacionalne zvezde na hepi tvu, okej

  idem da se opandrcim viljuskom

 2. bbbbb

  20. 08. 2015. at 08:16

  Ovo je jedini izlaz da se nekako prezivi .

 3. bassman

  20. 08. 2015. at 12:01

  To ce biti poslednji smrtni udarac njenoj karijeri na izdisaju. Umesto da snimi kvalitetnu pesmu i spot, ona bi da da se baca prljavim gacama i blati sa ostalim sljamom koji obitavava u toj barustini….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije

To Top