Teške reči u Survivoru! Potpuni raspad u plavom timu

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Svi su bili srećni za stolom za kojim se plavi tim guštao sa finom hranom, ali kada su stigli u kamp, između Davida i Antonija se pojavila tema klanova.

David je predložio da se hrana podeli po klanovima, jer mu se ne sviđa način na koji Sanja priprema obroke. Posebno mu je smetalo to što je supu cedila kroz šal koji je nosila na glavi.

„Ako žele da dele namirnice, samo prave još veći razdor. Ako dođe do raskola, onda možemo biti potpuno razdvojeni. Verujem da ćemo nastaviti da se borimo za plavi tim na poligonima“, kaže Filip.

„Ne želim da smo toliko razdvojeni da su oni stalno na plaži, a mi smo tu. Meni to nema smisla“, prokomentarisao je Antonija, a Leo je smatrao da je ovaj postupak potpuno razdvojio plavo pleme na dva klana.

Većem klanu plavog tima smeta što Denis i David malo rade u kampu i malo doprinose, a Denis je čuo šta pričaju iza njihovih leđa.

Sa Marinom i Davidom odlučio je da za njih sagradi posebnu kuću. Kako je vreme prolazilo, napetost je postajala sve izraženija sve dok se konačno nije došlo do razgovora licem u lice.

„Poenta je bila da se podelimo oko hrane. Ali valjda se neki zli jezici ne mogu obuzdati, pa sad gledamo svaku oduzetu grančicu, svako oprano jelo“, kaže Denis.

Ovako Marina, David i Denis provode prvu noć odvojeni od ostalih, a da li će to uticati na igru plavog plemena, saznaćemo već na novom poligonu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI