Prati nas

Tijana Ajfon nasrnula na pevačicu!

Pevačica Jeca Krsmanović doćivela neprijatnost u vili Parova

Pevačica Jeca Krsmanović doćivela neprijatnost u vili Parova

Na Uskršnjoj žurki koju je produkcija organizovala učesnicima Parova,  ukućane je u vili zabavljala pevačica Jeca, jedna od sestara Krsmanović. Iako je bilo planirano da unutra ostane svega sat vremena, ona se u vili zadržala nekoliko sati.

“Bili su odlično raspoloženi, ja sam dala sve od sebe da im ispunim svaku želju. Jednog momenta je nastao haos, vukli su me na sve strane. Kada sam htela da izađem napolje, iz produkcije su mi rekli da je gledanost nikad veća i da moram da ostanem unutra dok mi oni ne kažu da je kraj. Izašla sam nešto malo iza ponoći”, rekla je Jeca o atmosferi na žurki.

Međutim, pevačica je u kući dozivela i jednu neprijatnost. Naime, na nju je u jednom trenutku nasrnula Tijana Ajfon, koja je počela da galami i gura Krsmanovićevu jer ona nije mogla da joj otpeva traženu pesmu preko reda. Ostali ukućani su je smirivali i pokušavali da ublaže situaciju. O ovom nemilom događaju pevačica kaže:Istina je da sam doživela neprijatnost od strane jedne učesnice koja je bila pijana, ali na sreću ostali su bili pribrani i sprečili su da se desi incident”.

Pogledajte deo Uskršnje žurke u vili:

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Alexandar

  14. 04. 2015. at 22:43

  TIJANA AJFON… ozbiljno?

 2. lela

  15. 04. 2015. at 01:07

  IPhone?

 3. Bellagio

  15. 04. 2015. at 01:25

  Kakav “Ajfon”! Vidjecete vi kad njima udju Zehra Android i Radojka Samsung :-)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top