Tom, Idris, Henry: Ko je novi James Bond?

Ko je najbolji James Bond od njih? (foto: Wenn)

Još pre premijere Spektre, poslednjeg nastavka iz serijala o Jamesu Bondu, spekulisalo se da se Daniel Craig neće vratiti u 25. nastavku filma. I sam glumac je, navodno, izjavio da bi radije isekao vene nego opet tumačio ulogu tajnog agenta 007.

Odmah su počela nagađanja ko bi mogao da ga nasledi. Od aktuelnog Supermena, Henry Cavilla do Pobesnelog Maksa, Toma Hardyja, ovo su glumci koje bi publika želela da vidi u akcionim vratolomijama i vrelim ljubavnim scenama sa prelepim damama.

Tom Hardy

Tom Hardy (foto: Wenn)

Jedan je od najtraženijih glumaca današnjice i miljenik ženske publike, pa nema sumnje da bi mnoge želele da ga vide u ulozi Jamesa Bonda.

Henry Cavill

Henry Cavill (foto: Wenn)
Henry Cavill (foto: Wenn)

Uskoro ga očekuje premijera filma Batman vs. Superman: Dawn of the justice, a snima još nekoliko nastavaka o superjunaku sa planete Kripton, pa možda i neće imati vremena da posveti nekoliko godina za snimanje filma o James Bondu. Šteta, jer mislimo da bi bio savršen u ulozi.

Idris Elba

Idris Elba (foto: Wenn)
Idris Elba (foto: Wenn)

Mnogi su navijali da upravo Elba bude sledeći Bond, pa ostaje da vidimo da li će se filmski studio povinovati željama publike i prvi put angažovati tamnoputog glumca za ulogu tajnog agenta u službi njenog veličanstva.

Tom Hiddleston

Tom Hiddleston (foto: Wenn)
Tom Hiddleston (foto: Wenn)

Tom je takođe miljenik publike, a pre nekolio dana je i sam izjavio da bi žarko želeo da tumači ulogu Jamesa Bonda, samo kada bi ga pitali. Nadamo se da će uskoro primiti poziv.

Aidan Turner

Aidan Turner (foto: Wenn)
Aidan Turner (foto: Wenn)

32-godišnji irski glumac je igrao u tri nastavka Hobbita i često imamo prilike da ga gledamo bez odeće na televiziji. I njega bi publika želela da vidi kao sledećeg Bonda.

Damian Lewis

Damian Lewis (foto: Wenn)
Damian Lewis (foto: Wenn)

Proslavio se ulogom u seriji Domovina, mada je u rodnoj Britaniji i pre toga uživao veliku popularnost u pozorištu i na televiziji. Međutim, ima 45 godina što je otežavajuća okolnost s obzirom na to da će morati ulozi Bonda da se posveti narednih desetak godina.

Koga bi vi želeli da vidite kao sledećeg Bonda?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI