in

Triler ‘Noćne zveri’ od 23. marta u bioskopima

(foto: PR)
(foto: PR)

Od reditelja i scenariste Toma Forda stiže uzbudljivi romantični triler o šokantnoj intimnosti i zavodljivoj tenziji koji istražuje tanku liniju između ljubavi i surovosti, osveti i iskupljenju. Nominovani za Oskara Ejmi Adams i Džejk Džilenhal igraju razvedeni par koji otkriva mračne istine o sebi u filmu Noćne zveri.

Suzan Morou, galeristkinja iz Los Anđelesa (Ejmi Adams), živi neverovatno privilegovanim, ali neispunjenim životom sa svojim mužem Hatonom Morouom (Armi Hamer). Jednog vikenda, kad Haton ode na jedno od svojih čestih poslovnih putovanja, Suzan će dobiti neočekivani paket u kom se nalazi roman Noćne zveri koji je napisao njen bivši muž Edvard Šefild (Džejk Džilenhal), s kojim nije imala kontakt godinama. Edvard u propratnom pismu ohrabruje Suzan da pročita njegov rad i da ga kontaktira kad on bude došao u grad. Sama noću u krevetu, Suzan počinje da ga čita. Roman je posvećen njoj…

…ali njegov sadržaj je nasilan i poražavajući. Dok Suzan čita, ona je duboko dirnuta Edvardovim stilom pisanja, toliko da ne može a da se ne seti najprivatnijih momenata svoje ljubavne priče s autorom. Pokušavajući da sagleda duboko u sebe izvan šljašteće fasade njenog života i karijere koju je stvorila, Suzan sve više doživljava ovu knjigu kao priču o osveti, priču koja je tera da preispita izbore koje je donela i ponovo rasplamsa ljubav za koju se plašila da je izgubljena… Za sve to vreme priča dostiže kulminaciju u kojoj će doći do shvatanja koja će definisati i junakinju romana i nju samu.

„Noćne zveri su opominjuća priča o prihvatanju izbora koje donosimo u životu i posledica koje te odluke mogu da imaju. U kulturi u kojoj sve postaje lako zamenjivo, a veze se lako odbacuju, ovo je priča o lojalnosti, posvećenosti i ljubavi. Ovo je priča o izolaciji koju svi osećamo i važnosti vrednovanja ličnih veza u životu koje nas održavaju“, izjavio je reditelj Tom Ford.

Flm koji će vas potpuno obuzeti, prikazivaće se u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Tuckwood Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), LM (Šabac), Cadmus Cineplex i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).