in

Katarina Grujić čeka dete sa fudbalerom? Evo šta ona kaže na novinske natpise

Fudbaler Crvene zvezde Markom Gobeljić nedavno je verio svoju devojku popularnu pevačicu Katarinu Grujić, a kako mediji pišu, oni navodno čekaju i svoje prvo dete.

Kako se navodi Katarina je u drugom stanju, a lepe vesti su navodno podelili samo sa najbližima.

„Kaća i Marko su presrećni, radosne vesti su saznali nedavno i podelili su ih samo sa članovima porodice i najbližim prijateljima. Svi su srećni, uveliko se slavi u porodicama Grujić i Gobeljić, a njih dvoje trenutno razmišljaju i o kupovini zajedničkog stana, u kom će živeti i u kom će opremiti posebnu sobu za bebu“, ispričao je neimenovani izvor i dodao:

„Još ne znaju pol bebe, ali su toliko srećni da im to i nije važno. Uskoro odlaze na kraći odmor, gde će uživati na mini-medenom mesecu, budući da je Kaća zakazala brojne nastupe zbog kojih nema previše slobodnih dana. Bože zdravlja, ako sve bude u redu i ako se u trudnoći bude osećala dobro kao sada, planira da radi dok god joj to bude prijalo“.

Dodaje se i da se pevačica na početku trudnoće oseća odlično, da zasad nema mučnine i veoma je aktivna, a onda se Katarina i oglasila:

„Kada dođe vreme za to, vi ćete prvi saznati, nemojte to da pišete. Odakle vam to uopšte“, rekla je Katarina za Srpski telegraf.