Prati nas

Televizija

Turske ‘Domaćice’ bez gejeva

turske domacice sa bosfora

Stižu “Domaćice sa Bosfora”

Turska verzija popularne američke TV serije Očajne domaćice koja je poput originala doživela veliki uspeh u zemljama u kojima se prikazivala.

Poznate turske glumice Benu Jildirimlar ( Fikret iz Kad lišće pada), Džejda Duvendži (Benu iz Hiljadu i jedne noći) ,Songul Oden ( Gumuš iz istoimene serije), uz još dve sjajne glumice, oživeće avanture, zaplete i intrige nezaboravnih junakinja, ali sada na turski način.

Nermin, Elif, Jasemin, Emel i Zelis, pet žena različitih senzibiliteta, porekla, interesovanja, sa specifičnim željama i problemama povezaće igra sudbine. Udružene u svojim tajnama, deliće jedna sa drugom i radosti i brige.

Turska verzija Očajnih domaćica urađena po uzoru na američki model Desperate housewives je drama koja govori o modernim ženama, njihovim životima i emocijama univerzalnim za žene širom sveta.

Ipak, postoji razlika između originala i rimejka, i to prvenstveno u kulturi i načinu života koji je potpuno drugačiji u Americi u odnosu na Tursku. U turskoj verziji nema govora o homoseksualcima, koji su veliki deo američkog originala.

 

foto: Promo / Redakcija Tracara.com

7 komentara

7 Comments

 1. Jovan

  20. 01. 2014. at 16:55

  A meni je bilo jako smešno kada je Prva objavila ovu vest, najavljujući seriju kao bolju od originala, tj. neka glumica je to rekla, šta već. A ja da padnem. Jednostavno, original Desperate Housewives su N E P R E V A Z I Đ E N E!

 2. ikaccc

  20. 01. 2014. at 16:59

  pametno

 3. DBo$$

  20. 01. 2014. at 17:12

  Ih sad…veliki deo američkog originala,da niste malo preterali. Postoji samo jedan gej par Bob i Li,i sin od Bri Endru. Sve u svemu,jedva cekam da vidim kako su odradili seriju. Sigurna je bolja od nasih Zena sa Dedinja.

 4. BOOM!

  20. 01. 2014. at 17:27

  A gde ce ove selje da glume u ovakvoj seriji, i sta one tu imaju da glume uopste??
  Obukli ih kao da su na izlogu nekom svaka ista.

 5. :)

  20. 01. 2014. at 22:09

  bolji naziv za taj shit od serije bi bio OCAJNE SELJANCURE, smesno..

 6. boba

  21. 01. 2014. at 11:09

  Bas me zanima kako su to odradile ,ima tu vrlo zanimljivih likova.

 7. marakkkkk

  19. 04. 2014. at 13:22

  da

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top