Prati nas

Turske ‘Domaćice’ bez gejeva

Televizija

Turske ‘Domaćice’ bez gejeva

turske domacice sa bosfora

Stižu “Domaćice sa Bosfora”

Turska verzija popularne američke TV serije Očajne domaćice koja je poput originala doživela veliki uspeh u zemljama u kojima se prikazivala.

Poznate turske glumice Benu Jildirimlar ( Fikret iz Kad lišće pada), Džejda Duvendži (Benu iz Hiljadu i jedne noći) ,Songul Oden ( Gumuš iz istoimene serije), uz još dve sjajne glumice, oživeće avanture, zaplete i intrige nezaboravnih junakinja, ali sada na turski način.

Nermin, Elif, Jasemin, Emel i Zelis, pet žena različitih senzibiliteta, porekla, interesovanja, sa specifičnim željama i problemama povezaće igra sudbine. Udružene u svojim tajnama, deliće jedna sa drugom i radosti i brige.

Turska verzija Očajnih domaćica urađena po uzoru na američki model Desperate housewives je drama koja govori o modernim ženama, njihovim životima i emocijama univerzalnim za žene širom sveta.

Ipak, postoji razlika između originala i rimejka, i to prvenstveno u kulturi i načinu života koji je potpuno drugačiji u Americi u odnosu na Tursku. U turskoj verziji nema govora o homoseksualcima, koji su veliki deo američkog originala.

 

foto: Promo / Redakcija Tracara.com

7 komentara

7 Comments

 1. Jovan

  20. 01. 2014. at 16:55

  A meni je bilo jako smešno kada je Prva objavila ovu vest, najavljujući seriju kao bolju od originala, tj. neka glumica je to rekla, šta već. A ja da padnem. Jednostavno, original Desperate Housewives su N E P R E V A Z I Đ E N E!

 2. ikaccc

  20. 01. 2014. at 16:59

  pametno

 3. DBo$$

  20. 01. 2014. at 17:12

  Ih sad…veliki deo američkog originala,da niste malo preterali. Postoji samo jedan gej par Bob i Li,i sin od Bri Endru. Sve u svemu,jedva cekam da vidim kako su odradili seriju. Sigurna je bolja od nasih Zena sa Dedinja.

 4. BOOM!

  20. 01. 2014. at 17:27

  A gde ce ove selje da glume u ovakvoj seriji, i sta one tu imaju da glume uopste??
  Obukli ih kao da su na izlogu nekom svaka ista.

 5. :)

  20. 01. 2014. at 22:09

  bolji naziv za taj shit od serije bi bio OCAJNE SELJANCURE, smesno..

 6. boba

  21. 01. 2014. at 11:09

  Bas me zanima kako su to odradile ,ima tu vrlo zanimljivih likova.

 7. marakkkkk

  19. 04. 2014. at 13:22

  da

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top