Turske ‘Domaćice’ bez gejeva

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Stižu „Domaćice sa Bosfora“ Turska verzija popularne američke TV serije Očajne domaćice koja je poput originala doživela veliki uspeh u zemljama u kojima se prikazivala.
Poznate turske glumice Benu Jildirimlar ( Fikret iz Kad lišće pada), Džejda Duvendži (Benu iz Hiljadu i jedne noći) ,Songul Oden ( Gumuš iz istoimene serije), uz još dve sjajne glumice, oživeće avanture, zaplete i intrige nezaboravnih junakinja, ali sada na turski način. Nermin, Elif, Jasemin, Emel i Zelis, pet žena različitih senzibiliteta, porekla, interesovanja, sa specifičnim željama i problemama povezaće igra sudbine. Udružene u svojim tajnama, deliće jedna sa drugom i radosti i brige. Turska verzija Očajnih domaćica urađena po uzoru na američki model Desperate housewives je drama koja govori o modernim ženama, njihovim životima i emocijama univerzalnim za žene širom sveta. Ipak, postoji razlika između originala i rimejka, i to prvenstveno u kulturi i načinu života koji je potpuno drugačiji u Americi u odnosu na Tursku. U turskoj verziji nema govora o homoseksualcima, koji su veliki deo američkog originala.  
foto: Promo / Redakcija Tracara.com

7 Responses

  1. A meni je bilo jako smešno kada je Prva objavila ovu vest, najavljujući seriju kao bolju od originala, tj. neka glumica je to rekla, šta već. A ja da padnem. Jednostavno, original Desperate Housewives su N E P R E V A Z I Đ E N E!

  2. Ih sad…veliki deo američkog originala,da niste malo preterali. Postoji samo jedan gej par Bob i Li,i sin od Bri Endru. Sve u svemu,jedva cekam da vidim kako su odradili seriju. Sigurna je bolja od nasih Zena sa Dedinja.

  3. A gde ce ove selje da glume u ovakvoj seriji, i sta one tu imaju da glume uopste??
    Obukli ih kao da su na izlogu nekom svaka ista.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI