Prati nas

Šokantno

TV Happy emitovala oralno zadovoljavanje u rijalitiju?

Javnost je zgro┼żena de┼íavanjima u rijalitiju “Parovi” na TV Hepi sa nacionalnom frekvencijom, koji je preno┼íen u┼żivo u programu, a na osnovu kojeg se mo┼że zaklju─Źiti da je pred kamerama do┼ílo do oralnog zadovoljavanja jednog od u─Źesnika.

Urednik te televizije Milomir Mari─ç rekao je novinarima da im se “to u─Źinilo”. Iz REM-a najavljuju da ─çe pokrenuti postupak.

“Nisam gledao, ne znam ┼íta vi pri─Źate, to se vama u─ŹiniloÔÇŽ Ma ne to se vama pri─Źinilo, to je moj komentar. Niko to nije video osim vas”, rekao je Mari─ç za Blic.

Voditeljka “Parova” je rekla da ─çe televizija utvrditi da li je do sporne situacije zaista do┼ílo, a u─Źesnik rijalitija i akter ovog doga─Ĺaja ka┼że da je u pitanju samo ┼íou i da je sve bila simulacija.

Predsednica Saveta REM-a Olivera Zeki─ç kazala je da ─çe to regulatnorno telo pokrenuti postupak protiv TV Hepija, ali da je upitno da li ─çe i kada biti izre─Źene mere, jer nema hitnog postupka.

“Mi smo ve─ç jednom zabranili program televiziji Hepi na 24 sata zbog neprimerenog sadr┼żaja, ali to o─Źigledno nije urodilo plodom. Dok se REM-u ne dozvoli da sam napla─çuje kazne ni┼íta se ne─çe promeniti. Takav je princip i u zemljama regiona, gde su kazne za televizije i po 300.000 evra. To su kazne koje ozbiljno mogu da uzdrmaju bud┼żet televizije i sankcioni┼íu je da ne ponavlja neprimeren sadr┼żaj. Dok kod nas samo ┼íaljemo hiljade prijave, ali se ni┼íta ne de┼íava. U zakonu to mora da se promeni, jer TV industrija mo┼że da se dovede u red samo ako ih udarite dobro po d┼żepu”, kazala je Zeki─ç.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top