Tyra Banks operisala nos jer ga je „slučajno“ slomila

arrives at "America's Got Talent" season 13 event held at Pasadena Civic Auditorium on March 12, 2018 in Pasadena, California.
Tyra Banks važi za jedno od najiskrenijih manekenki, koja o svom telu ali i životu govori sasvim iskreno. Tako je i u knjizi Perfect is Boring, koja uskoro izlazi a koju je napisala sa mamom Carolyn London.
Između ostalog, manekenka piše da je operaciju nosa imala tek u kasnijem dobu, uprkos tome što je slučajno polomila nos kada joj je bilo samo tri godine. Njena tetka je tada insistirala da odu u bolnicu, ali mama je smatrala da to nije potrebno, jer Tyra nije bila u bolovima. Ipak, trebalo je da poslušaju tetku – Tyra je objasnila da je njen nos počeo da raste „u krivo“ i da ju je konstatno svrbeo. Uprkos tome, pomoć je potražila tek kada ju je jedna šminkerka posavetovala da uradi to. Doktor je iste sekunde prepoznao povredu staru godinama, ali je rekao da operacija nije potrebna jer slom ne predstavlja problem po disanje. Ipak, Tyra je odlučila da ga operiše kako bi se bolje osećala. Kaže da tu operaciju zove kozmetičkom, ali i da žene treba da rade sa svojim telom šta god one smatraju prikladnim.

POSLEDNJE VESTI