Prati nas

Hot!

Učesnik ‘Parova’ optužen za pedofiliju!

Suočen sa teškim optužbama (foto: screenshot)

Suočen sa teškim optužbama (foto: screenshot)

Rijaliti šou Parovi ne prestaje da nas iznenađuje! Nakon što su bili svedoci razvratnog ponašanja ukućana popularne vile, kao i fizičkog napada Hasana Dudića na Jelenu Golubović, gledaoce je sada šokirala informacija da je učesnik Marko Perović bio optužen za pedofiliju nad osmogodišnjom devojčicom iz Vinče.

Glavni urednik televizije Happy, Milomir Marič ušao je u vilu kako bi, kao i svake nedelje, porazgovarao sa ukućanima, a tada je i iskoristio priliku da prenese Marku šta se u proteklom danu pisalo o njemu. Na podatke o nekadašnjim optužbama pokušaja obljube, ukućanin je kratko prokomentarisao čitav slučaj, ali je kasnije ukućanki Atini Ferari, izneo više detalja o tome.

“Nije mi bilo svejedno kad se to desilo. Malo sam se napio i uplašio tu decu oko sebe, jer sam pao i zadržao se za haubu automobila. Ta devojčica je verovatno nekoliko dana pre toga na internetu čitala šta se dešavalo onim devojčicama i uplašila se. To su nam prve komšije, preko njih smo i kupili taj plac. Petnaest dana nismo razgovarali, a onda su nas oni pozvali na ručak. Napravili su veliku gozbu, sve to u ime izvinjenja zbog toga što se desilo”, poverio se Marko Atini.

Ovaj slučaj je prokomentarisala i Markova devojka Ema Lapin, tvrdeći kako su devojčicini drugari, koji su bili sa njom te večeri, potvrdili da njen dečko nije pokušao da uradi ništa loše njihovoj drugarici.

“Bili smo na rođendanu kod komšija, prijatelja u Vinči, koji su slavili sinovljev prvi rođendan. Klinci su se igrali žmurke i Marko sa njima. Druga deca su znala Marka, ali ta devojčica nije, pa se uplašila”, rekla je Ema za Mondo.

Pogledajte kako je Marko reagovao na Marićeve informacije.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reklama

HOT TOP 10

Reklama
To Top