Upoznajte Matthewa Đorđevića – jednog od najtraženijih modela današnjice

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Matthew ima dvadeset godina i doalzi iz Australije

Matthew Đorđević je mladi Autralijanac koji polako grabi ka vrhu modne scena današnjice i postaje jedan od najtraženijih muških manekena.

Idealna devojka po njemu je Taylor Swift

On ima 20 godina i rođen je Balartu u Novom Južnom Velsu i ima srpsko, nemačko i englesko poreklo. Otkriven je na jednom muzičkom festivalu i radio je brojne kampanje i editorijale. Matt kaže da su nabolje strane modelinga stalna putovanja i upoznavanje novih ljudi i predela.

Obožava da igra video igrice i autralijski fudbal, kaže da mu je skriveni talenat ljubljenje. Za 10 godina sebe vidi kao oženjenog oca troje sece, sa četvrtim na putu, ali i dalje kao najboljeg modela na svetu. Obožava Taylor Swift, jer ona po njemu ima sve, omiljeni film mu je Troja, a od muzike voli Nirvanu. Matt bi u budućnosti želeo da radi kampanje za Dolce & Gabbanu ili Calvin Kleina. „Trik lepote je u hidrataciji kože i ispijanju bar 3 litra vode dnevno“, kaže ovaj mladi maneken na kraju.

Polako osvaja modni svet i želi da postane najbolji model na svetu

Pogledajte neke od Matovih fotografija koje u pravom svetlu prikazuju lepotu ovog mladog Austalijanca našeg porekla pred kojim je nesumnjivo svetla budućnost.

matthew-djordjevic-9

matthew-djordjevic-10 matthew-djordjevic-11 matthew-djordjevic-12 matthew-djordjevic-14 matthew-djordjevic-16 matthew-djordjevic-18

POSLEDNJE VESTI

JOŠ SLIČNIH VESTI