Uroš napustio Survivor, Voja se guši u suzama, pogledajte emotivne scene

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Poslednja epizoda Survivora okončana je u suzama. Uroš je zbog povrede morao da ode kući, a to je najviše pogodilo njegovog prijatelja Voju, koji se doslovno davio u suzama.

U večerašnjoj epizodi plemena su odigrala drugu po redu igru za nagradu ove nedelje. U ovoj igri za nijansu su bili bolji takmičari plavog plemena, te su oni u večerašnjoj epizodi uživali na masaži i hrani.

Na samom kraju igre, voditelj Bojan Perić je takmičarima saopštio da su lekari zaključili da Uroš napustio Survivor. On mora da napusti igru zbog teške povrede kolena koju je dobio na poligonu.

„Jedno je kada hoće misao, a drugo je kada telo ne može. Moje telo nije moglo da izdrži, išao sam kod više doktora, pokušao sam terapije i sve, ali mi ova okolina nije dozvolila da se oporavim onako kako bi trebalo. Ne sumljam u svom tim, jednostavno u ovom momentu moje telo nije moglo da izdrži pritisak. Ideja mi je bila da dođem i da se takmičim, ali eto našao sam nove prijatelje“, rekao je Uroš.

Uroš napustio Survivor

Uroš napustio Survivor

Takmičari crvenog plemena i voditelj su pustili reku suza zbog Uroševog odlaska.

„Iskreno, kada sam došao u Survivor prijatelji su mi rekli da neću izdržati ni sedam dana, nisam očekivao da ću naći brata ovde. Uroš i ja svaki dan idemo po drva, ostanemo sat vremena, pričamo i izgubio sam veliko prijateljstvo, ali nastavićemo napolju. Ne pokazujem svoje emocije na ovaj način, znam da će biti teže bez njega, nastaviću da igra i za njega i za mene“, rekao je Voja.

POSLEDNJE VESTI