Prati nas

Extra

Usred koncerta iznenadio fana: Corona poklonio patike iz spota “Izvini mama”

Corona i Rimski su sinoć nastupali u Makedoniji i to pred punom Arenom u Skoplju, a jedan njihov fan je doživeo nešto čemu se sigurno nije nadao.

Naime, ovaj dečko je sve vreme iz publike pevao svaku njihovu pesmu sa njima, što je Corona primetio i odlučio da ga izvede na binu.

Obožavalac mu je u tom trenutku rekao da je to bio njegov san, što je oduševilo repera koji je u tom trenutku izuo svoje patike, one u kojima je snimio spot “Izvini mama”, i poklonio ovom dečku!

Ceo snimak je danas osvanuo na Instagramu, a Coronini mnogobrojni pratioci su bili oduševljeni ovim gestom. 

“Kaže mali da je sanjao ovo, a ja kao i on verujem da se snovi ostvaruju! Mnogo sam srećan što sam uspeo nekome da ostvarim san! Mali brat je znao svaku našu pesmu napamet, od reči do reči! Nisam znao kako da mu se zahvalim za ono što sam video, pre svega u njegovim očima od trenutka kad smo izašli na binu, pa sam rešio da mu poklonim patike u kojima sam snimio “Izvini mama”! Nadam se da će i njemu doneti sreću kao što su i meni i nadam se da ćeš ih čuvati brate! Voli te brat do neba, i jos jednom, hvala ti i hvala vam sto nas ovako podržavate svih ovih godina,” napisao je Corona na svom Instagramu uz snimak.

View this post on Instagram

Skopje, srce mi je puno! ❤️ Kaze mali da je sanjao ovo a ja kao i on verujem da se snovi ostvaruju! MNOGO SAM SRECAN STO SAM USPEO NEKOME DA OSTVARIM SAN! Mali brat je znao svaku našu pesmu napamet, od reci do reci! Nisam znao kako da mu se zahvalim za ono sto sam video pre svega u njegovim ocima od trenutka kad smo izasli na binu pa sam resio da mu poklonim patike u kojima sam snimio “Izvini mama”! Nadam se da ce i njemu doneti srecu kao sto su i meni i nadam se da ces ih cuvati brate! Voli te brat do neba, i jos jednom, hvala ti i hvala vam sto nas ovako podrzavate svih ovih godina! ❤️❤️❤️❤️❤️ Tagujte malog brata u komentaru da ga pronadjemo

A post shared by 👑 KDM / Sicilian Hustlers (@corona_gethoven) on

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top