Usvojeni sin Amara Jašarspahića nikad nije bio srećniji!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Amar i mali Alen! (foto: Facebook)

Pobednik takmičenja Zvezde Granda Amar Gile Jašarspahić je pre nekoliko meseci usvojio šestogodišnjeg dečaka Alena Spahića koji živi trenutno sa njim u njegovoj porodičnoj kući u Kakunju.

Nakon nekoliko meseci od usvajanja, svoj utisak je prenela Marija Kadić iz Dečijeg doma odakle je Alen usvojen. Njen ceo utisak je opisan u pismu koje je objavio Kurir, a koje vam prenosimo u celosti.

Dečak se zove Alen. Toliko je postao blizak sa pevačem i upitao ga: „Molim te mogu li ja ići s tobom“. Jašarspahić je završio svu potrebnu proceduru da bi dobio potpuno starateljstvo nad detetom. Pre nekoiliko dana sa Službom za socijalni rad smo ih posetili da vidimo u kakvim uslovima dete živi i kako je zadovoljan. To je jedna zdrava sredina, Alen je krenuo u školu i ne izostaje, igra fudbal, ima prve prijatelje. Sve što mu je potrebno za jedno zdravo i lepo detinjstvo dao mu je Amar Gile. Nadamo se da će se poznate ličnosti koje su u možda većim mogućnostima nego pevač ugledati se na njega i usrećiti još neko dete. Mališan je godinu i po dana proveo u Domu za nezbrinutu decu u Zenici otkako su ga ostavili biološki roditelji. Do pobednika „Zvezda Granda““ došao je kada je pobegao iz gradske ustanove i Gileta sačekao ispred diskoteke čiji je vlasnik. Nakon susreta i kraćeg razgovora, Jašarspahić ga je pozvao da prenoći kod njega, posle čega je odlučio da ga zvanično usvoji.“

 

POSLEDNJE VESTI