Usvojeni sin Amara Jašarspahića nikad nije bio srećniji!

Amar i mali Alen! (foto: Facebook)

Pobednik takmičenja Zvezde Granda Amar Gile Jašarspahić je pre nekoliko meseci usvojio šestogodišnjeg dečaka Alena Spahića koji živi trenutno sa njim u njegovoj porodičnoj kući u Kakunju.

Nakon nekoliko meseci od usvajanja, svoj utisak je prenela Marija Kadić iz Dečijeg doma odakle je Alen usvojen. Njen ceo utisak je opisan u pismu koje je objavio Kurir, a koje vam prenosimo u celosti.

Dečak se zove Alen. Toliko je postao blizak sa pevačem i upitao ga: „Molim te mogu li ja ići s tobom“. Jašarspahić je završio svu potrebnu proceduru da bi dobio potpuno starateljstvo nad detetom. Pre nekoiliko dana sa Službom za socijalni rad smo ih posetili da vidimo u kakvim uslovima dete živi i kako je zadovoljan. To je jedna zdrava sredina, Alen je krenuo u školu i ne izostaje, igra fudbal, ima prve prijatelje. Sve što mu je potrebno za jedno zdravo i lepo detinjstvo dao mu je Amar Gile. Nadamo se da će se poznate ličnosti koje su u možda većim mogućnostima nego pevač ugledati se na njega i usrećiti još neko dete. Mališan je godinu i po dana proveo u Domu za nezbrinutu decu u Zenici otkako su ga ostavili biološki roditelji. Do pobednika „Zvezda Granda““ došao je kada je pobegao iz gradske ustanove i Gileta sačekao ispred diskoteke čiji je vlasnik. Nakon susreta i kraćeg razgovora, Jašarspahić ga je pozvao da prenoći kod njega, posle čega je odlučio da ga zvanično usvoji.“

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.