Search
Close this search box.

Velika svađa u Survivoru, crveni pucaju: Luka je kao konj, ne vidi dalje od svoje njuške

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Takmičari su Luki zamerili negativnu energiju koju plasira na ostale, dok su ga drugi branili.

Crveni tim je izgubio poslednjih nekoliko borbi za nagradu, ali poraze svi različito doživljavaju.

„Luka ima najviše negativne energije, koju plasira na celo pleme. Razumem da je tužan što smo izgubili, ali ne moramo svi biti takvi, nešto treba da zadrži za sebe“, ocenio je Marko.

Luka je dodao da smatra da su porazi normalni s obzirom na manjak nutrijenata koji im predstavlja problem.

S druge strane, Marko je kazao da moraju sve prihvatati sa osmehom na licu jer smatra da će ih takva energija podići.

„U tim situacijama Marko je mnogo njanjav za jednog muškarca. Deluje mi to kao neko podilažanje drugima, kao neka njegova gluma, dok s druge strane kad iz njega izbije ono pravo, tada udara glavom, psuje“, rekao je Luka.

Lazar se složio da Marko sve vreme glumi.

„Mislim da je Marko osoba kojoj mnogo toga smeta, al neće da kaže. Pokazuje se da sve vreme ima neku masku i to odlično radi, može da bude žrtva, a može i šampion. Mislim da toliko dobro glumi, da nisam stigao ni da ga upoznam kakav stvarno jeste. Markovo ponašanje se ispoljava u našem plemenu i sve nerviraju njegove reakcije, način na koji priča, kada se ulizuje ljudima. Kako prolazi vreme stvari se menjaju, ali siguran sam da ćemo se Luka, Nataša, Marija i ja držati zajedno do kraja“, dodao je Lazar.

Luka je nastavio sa svojim stavom da je najbitnije biti samokritičan, na šta mu je Kalu rekao da to zadrži za sebe.

„Najviše me iznervirao Luka, gle čuda. Ne zna da uvaži tuđe mišljenje, ograničenog je razmišljanja. On je kao konj, ne vidi dalje od svoje njuške. Vidim da Marija čim se spomene negativna energija, govori da treba pevati. Onda shvati da je jedina negativna osoba Luka i okreće priču ‘razumem Luku, njemu treba da se iskulira’. Krenuo je priču o negativnoj energiji da prebacuje na druge, a ja kada sam bila nervozna samo sam se sklonila, da ne bih prebacivala na druge“, rekla je Draga.

Luka je odgovorio da to navodi kao primer.

„Krenuću i ja sa tvojim primerom kako si se juče pred celim plavim plemenom razdrao na Bojana. To mi je gori primer, nego ja koja sam se izdvojila i iskulirala, a vratila se sa osmehom“, rekla je Draga, dok je Luka ocenio da ova takmičarka sve češće agresivno odgovara na kritike.

POSLEDNJE VESTI