Veljko Kuzmančević priznao šta ne valja u braku sa Vericom!

Priča o ljubavi i životu Verice Rakočević i tri decenije mleđeg Veljka Kuzmančevića uvek su interesovale javnost.

Kada su se venčali pre osam godina, mnogi su im predviđali brz razvod, a tako se činilo i komšijama bračnog para. Na Avalu su se doselili posle nekoliko godina i svi su mislili da beže iz grada kako se ne bi videlo da zapravo nisu zajedno, nego da je njihov brak marketinški trik.

“Ljudi ovde nisu baš blagonaklono gledali na tu razliku u godinama, ali sada ih svi prihvatamo i to nam više ništa ne znači. U početku smo zazirali i da im se javimo jer smo mislili da su umišljeni, ali je Verica ta koja se svakom osmehne i javi. Viđali smo je često kako radi u dvorištu i tako je počela komšijska priča,” kaže gospođa koju je ekipa Kurira srela u blizini kuće ovog bračnog para.

A jedan komšija se obradovao na pitanje o Verici i Veljku.

“Obožavam ih. Koliko god da su uspešni, oni se ovde ponašaju kao pravi domaćini. Veljko često kosi travu, Verica sadi cveće i sunča se napolju. Hodaju bosi po travi, ona čak grli drveće. Bilo nam je to čudno i priznajem, malo smo ih ismevali ali su nam sada dragi. Pa šta ako su različiti, tako smo ih prihvatili. Ponudimo ih plodovima sa imanja i oni prihvate, porazgovaraju sa nama, traže savet za neki usev, a meni bude drago da takvim ljudima i ja mogu nešto učiniti i nečemu ih naučiti,” rekao je on.

“Nije čudo što Verica onako izgleda jer je non-stop u pokretu. Često je vidimo kako nešto crta napolju ili šije, oko bašte sve sama radi. Dolaze im prijatelji, pa prirede večeru u dvorištu i često se čuje neka fina muzika. Kod nas uglavnom trešte narodnjaci, znam da se to njima ne sviđa ali nam nikada nisu zamerili,” kaže jedna od mlađih komšinica.

Komšije kažu da je Verica među prvima pokrenula akciju da se očisti Avala i angažovala se da uključi što više ljudi.

“Ona je prva uzela kolica i svu opremu i krenula da sakuplja smeće po okolnim žbunovima i livadama. Ubrzo su joj se priključili mnogi meštani i tako je akcija dobila na značaju. Po nekoliko tona smeće o otpada se ukloni tako sa Avale. Probudila se svest i nekih ovdašnjih seljaka da više ne bacaju u šumu belu tehniku koja im se pokvari, kako su to radili godinima,” rekla je jedna devojka.

S obzirom na to da je Verica radoholik, te da često i ljude oko sebe tera da rade nešto, a da je Veljko sušta suprotnost od nje, što je jednom i sam priznao, evidentno je da je jedino to ono što škripi u njihovom braku.

“Ja volim i znam da kuvam, ali ne volim da spremam kuću i ne volim da čistim. Smeta mi red i ta sterilna sredina koju Verica stalno pokušava da proizvede.”

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.