Prati nas

Šokantno

Vendi: Bubamaru je totalno rasporio demon bluda!

Vendi ispljuvala Daru! (foto: Facebook)

Vendi ispljuvala Daru! (foto: Facebook)

Vesna Vukelić Vendi u emisiji Dvogled iznela je niz uvreda na račun koleginice Dare Bubamare, rekavši da je napao demon bluda zbog čega joj se u očima vidi da razmišlja samo o seksu!

“Imamo 42 vrste demona koji napadaju ljude. Daru Bubamaru je napao demon bluda, između ostalog, koji ju je totalno rasporio. Demon bluda čoveka tera da mu polni organ komanduje razumom i naravno čovek je tada na nivou životinje, on je posrnuo, kod njega su nagoni… U očima se vidi da razmišlja samo o onim stvarima. Tu je naskakivanje na sve ono što ide na tri noge, neću da kažem na dve, a na treću se oslanja…”, rekla je Vendi u pomenutoj emisiji, prenosi Opera17.

Inače, nakon što je juče objavila novi spot, Dara se našla na udaru korisnika društvenih mreža, koji  su napravili podrugljiv poster s njenim likom!

dara

Redakcija Tracara.com

loading...
8 komentara

8 Comments

 1. nodi

  14. 10. 2014. at 11:26

  Vendi očigledno dobro poznaje demone.

 2. Mita

  14. 10. 2014. at 12:18

  @nodi Zato sto je nju napao demon debilizma.

 3. ...

  14. 10. 2014. at 12:32

  Bilo bi interesantno gledati emisiju gde bi gostovale Krlja i ova avetinja Vendi. Kako bi tek tada pametovale jedna pred drugom. Da se sastave dva dvocifrena IQ-ja.

 4. aaa

  14. 10. 2014. at 12:33

  De nas Vendi prosvijetli :P

 5. I Am Sasha Fierce...

  14. 10. 2014. at 15:48

  Hahahaha niko kao Vendi ne moze da napravi poredjenje. Ne mogu da provalim, ali mislim da je zena totalno luda i da je u isto vreme i natprosecno inteligenta.

 6. Lungo mare

  14. 10. 2014. at 16:42

  Pa je ,demon je rasporio još dok je bila u cvijetu mladosti,čuvajući ovce kraj zelene jove i usput se utrljavala na drvo javorovo.
  Vendi je kreativac i dobro bi bilo da postoji tu neko blizu da joj parira ali eto,ništa se ne djeli šakom i kapom.Dakle ovo nije uvreda za Daru,već poprilično jako lijep kompliment i Dara mora biti sretna što u njoj postoji demon zvani napaljenko—uspaljenko ili kako već, što je čini sretnom i poželjnom.A je*iga istina je da Dara ne prakticira puno robe,da je već dobila kritiku od jednog modnog majstora koji joj je uvalio čistu jedinicu iz gaća…što ne nosi gaće…daaaa.
  Daaaa…Dari je a govor tela kaže ruka ili u gaćama ili na pili kojom piči 200 na sat i to je o.k treba se malo pohvaliti—neka,a nikad se ne naljutiti na zapažanje kreativca i na dobar kompliment.
  Žene opsjednute demonom bluda moraju imati svakako jedan bazen ispred kuće da se mogu dnevno najmanje 2-3 puta rashladiti a na nastupima pratnju koja fura 100 litara rashlađene vode i da je svako malo polivaju,da se nedaj bože razuzda da nekoga fana iz prvog reda ne stisne uz stejđž, da ne izdahne u gospodinu u slatkim mukama i to.

 7. iju

  14. 10. 2014. at 18:15

  @Lungo mare ….puno pozdrava. Jesi komicar. Kralju!

 8. Zuhra Ramizaj

  24. 10. 2014. at 17:08

  Vendi ciganska vracara

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top