Prati nas

Vesni Rivas se ‘javilo’ ko je ubica Jelene Marjanović

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Mada se dugo ustručavala da javno iznosi prognoze oko ubistva pevačice Jelene Marjanović, Vesna Rivas, još jednom je ponovila ono u šta je kaže sigurna:

“Jelenu je ubio neko da bi naškodio nekoj njoj bliskoj osobi. Nije pevačica bila meta, već je bila najvažnija osobi koju je ubica pikirao. To je muškarac, iz njenog je okruženja, blizak je njenom suprugu. Ima veze sa muzikom. Inače, Zoran Marjanović ima 3-4 velika neprijatelja u svojoj blizini. Jedan je spreman da naškodi i to zbog neke žene, koja je povod, ali ne i razlog. Ljudi koji su spremni na ovakvo nasilje, brutalni su i u svojoj okolini”, rekla je pevačica koja tvrdi da je vidovita.
Njoj se, takođe, javilo još podataka za koje smatra da će biti od koristi policiji. “Oni koji se bave istragom, razumeju šta sam rekla, pa nek traže u tom smeru. Jelena je bila dobra osoba, duša i nosila je neku energiju sa sobom. Bila je učinljiva i verovala je ljudima, što joj je prva greška. Taj, ko je monstruozno masakrirao Jelenu Marjanović imao je u poslednjih godinu dana tešku operaciju. To je važan detalj, nemojte da zaboravite.”

2 komentara

2 Comments

  1. bbbbb

    17. 09. 2017. at 09:32

    ALA SE OVA NALUPA PO TIM RIJALITIMA DA BOG SACUVA .

  2. Montenegrina

    03. 02. 2018. at 04:07

    Mozda je zena rekla istinu,znace se uskoro.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije

To Top